annonse
annonse

Slip musikken fri

Med Sonys nye trådløse højttalermodeller med indbygget Wi-Fi kan du streame musik direkte fra din pc

annonse

“Glæden ved at have et moderne og smart musikanlæg i stuen er ikke til at fornægte – men hvad gør man, hvis man har lyst til at høre musik i hjemmets øvrige rum? Med Sonys nye, trådløse højttalere, kan du tage musikken med dig overalt i hjemmet – og hvis du bruger en iPhone, iPad eller iPod Touch som musikkilde, kan du nemt streame musikken via AirPlay”, hedder det i pressereleasen fra Sony. Du kan endda synkronisere flere af de trådløse højttalere og Sonys øvrige netværksenheder, så du har en komplet trådløs løsning, hvor du kan høre den samme musik i hele huset.

Når alle enheder er kørende på dit Wi-Fi hjemmenetværk, kan du streame musik direkte fra din pc og med Sonys musiktjeneste Music Unlimited, kan du vælge mellem 15 mio. sange eller lytte til tusinder af internet-radiostationer fra hele verden.

Modellen SA-NS310 er udstyret med en full-range enhed og leverer 360-graders lyd. Modellerne SA-NS410 og SA-NS510 har fire diskantenheder og en basenhed som tilsammen skaber “stor, kraftfuld og fyldig lyd”.
De trådløse højttalere er kompakte og lette, så de er nemme og håndtere og flytte rundt i hjemmet. Det eneste, du behøver, er en strømkilde og så er du faktisk kørende. Modellen SA-NS510 er også udstyret med et genopladeligt batteri, der giver dig op til 5 timers afspilning.

Musikafspilningen kan styres på flere forskellige måder, herunder via AirPlay, men du kan også downloade Sonys gratis app, Network Audio Remote, til din smartphone, tablet eller Walkman. App’en lader dig ikke kun styre dine trådløse højttalere, men også din favoritmusik fra Music Unlimited eller alle internet radiostationer. Opsætningen af de trådløse højttalere er super simpel og foregår via dit hjemmenetværk. Du skal bare downloade den gratis app, NS Setup, eller installere den medfølgende software på din pc.

“Fleksibilitet og frihed er det, de trådløse højttalere fra Sony handler om”, forklarer Andreas Ritterfeldt, Nordic Product Manager for Home Audio Video hos Sony Nordic. “Man behøver ikke nødvendigvis at investere i komplette Hi-Fi-systemer til alle husets rum, men omvendt behøver man heller ikke undvære muligheden for at høre musik, der hvor man nu befinder sig – og her er de nye trådløse højttalere en god løsning. Som bruger får man en fleksibel løsning med mulighed for at afspille musik fra alle lydkilder i en lækker lydkvalitet – og som en ekstra bonus får man også et flot design.”

Sonys nye, trådløse højttalere er tilgængelige fra slutningen af august. Vejledende udsalgspriser er: SA-NS310: 1.200 kroner, SA-NS410: 2.100 kroner og SA-NS510: 2.800 kroner.

Læs også:

Alt om Samsungs 2018 tv-modeller

Samsung lancerer et bredt spektrum af spændende tv’er i 2018, og den avancerede QLED-serie udvides med flere nye modeller.

Hi-Fi

"Det tør vi godt gøre en gang til!" siger en træt, men tilfreds arrangør.

MWC 2018

Asus lancerer to Zenfone 5'ere, hvor skærmen fylder næsten det hele.

Sony viser redesignet Xperia XZ2

På Mobile World Congress i Barcelona viste Sony Mobile mandag sine nye modeller Xperia XZ2 og XZ2 Compact.

Rundere og blødere

Vi fik på MWC mulighed for at få fingre i Sonys nye telefoner, som umiddelbart ser ganske lovende ud.

Nokia lancerer fem nye telefoner

Nokia vil tilbage som en markant spiller på mobilscenen og satser derfor stort på MWC med hele fem nye telefoner på én gang.

Huawei annoncerer Matebook X Pro

Huawei startede dette års mobilmesse af med at lancere en laptop.

MWC 2018

De nye lynhurtige topmodeller har henholdsvis superkamera og dobbeltkamera.

Hi-fi

Danmark har fået en ny hi-fi-messe. Den løber af stablen d. 24-25 februar, og tilslutningen har været overvældende.

Made in Norway

Nogle klistrer deres logo på et kinesisk produkt og kalder det lokalt. Det er ikke godt for Electrocompaniet, som både udvikler og fremstiller deres produkter i hjemlandet Norge.

Et førstehåndsindtryk af Samsung Family Hub 3.0

Hi-Fi

Hi-Fi Klubben erklærer 8. februar som International Hi-Fi-dag – en hyldest til livskvaliteten og den gode lyd.

Reloop HiFi Turn5

Medmindre du har været DJ de seneste år, er chancen for, at du har hørt om Reloop, ret lille. De...

Friday Lock

Det smarte hjem er andet og mere end kameraer og lys i tusindvis af farver. I USA har de længe...

4 Gaming-tastaturer

Gaming er hot, og tilbehør til spil sælger som varmt brød. Vi har på det seneste testet gaming-mus, gaming-headsets og...

Philips 65OLED873

Mens de andre tv-producenter har travlt med at finpudse, har Philips formået at få deres første 2018-modeller klar i butikkerne....

Geostorm 3D

Lad det være sagt med det samme: Vi har ikke noget imod “hjernedøde” actionfilm uden andet formål end ren popcorn-underholdning....

Sony DSC-RX0

Sony har længe været specialister i miniaturisering. De har lavet de mindste videokameraer, de mindste stillbilledkameraer og de mindste Walkmen....

Hasselblad X1D

Engang for længe siden var alle kameraer store, tunge og uhåndterlige. De glasplader, de anvendte, fyldte meget, de var skrøbelige...

annonse
annonse
annonse
annonse
-

Lyd & Billede

KONKURRENCE

Nu lanceres en af de mest succesrige filmserier gennem tiderne på 4K UHD Blu-ray: Harry Potter 1-7b.

DELTAGE

I samarbejde med Fox/Paramount giver Lyd & Billede nu DIG chancen for at vinde alle otte film på Blu-ray/4K UHD.