annonse
annonse

BeoVision Eclipse

Rygterne viste sig at være sande: På IFA-messen i Berlin har B&O netop fremvist sit helt nye luksus-tv, BeoVision Eclipse. 

annonse

Eclipse er det første OLED-tv fra Bang & Olufsen, og er udviklet i tæt samarbejde med LG. Den sydkoreanske producent har leveret både OLED-panel og teknisk platform, imens B&O har været ansvarlig for design og lyd.

Hvis indholdet svarer til navnet (Eclipse betyder solformørkelse), kan vi forvente en kontrastfuld lyd- og billedoplevelse!

Lyden er mere end halvdelen af ​​oplevelsen hos B&O, og det nye BeoVision Eclipse bærer helt sikkert præg af dette. Foto: Bang & Olufsen

 

4K, HDR og Dolby Vision

Bang & Olufsen har ikke sparet på noget på billedsiden: Eclipse kommer i 55″ og 65″ udgave med topspecificerede OLED-paneler fra LG Display.

Der er selvfølgelig tale om et fuldblods 4K-tv (3.840 x 2.160 pixels), der understøtter de nyeste videoformater, herunder UHD Blu-ray og Netflix med Dolby Vision HDR-format.

Samtidig har B&O interessant nok valgt at droppe Android til fordel for LG’s egen WebOS 3.5 platform. Det indebærer et mere overskueligt menusystem og et bredt udvalg af apps og tjenester.

Lyd og billede i skøn forening

Som normalt for B&O lægges der ekstra vægt på, at lydgengivelsen skal matche billedet. Designet domineres af en ekstra bred 3-kanals “SoundCentre” soundbar, som får både BeoVision 11 og Avant til at virke underforsynede i sammenligning.

Det er næsten fristende at kalde Eclipse en højttaler med indbygget OLED-skærm! Forstærkereffekten er på i alt 450 watt, hvilket skaber forventninger om potent lydgengivelse.

Den kraftige højttaler gør det muligt for Eclipse at fungere som et selvstændigt musiksystem. Tv’et understøtter en række musiktjenester og kilder, herunder Spotify Connect, Chromecast, AirPlay og Bluetooth.

SoundCentre kan bruges som soundbar eller som en dedikeret centerkanal i et større system. Eclipse har indbygget surrounddekoder, så du kan styre et helt arsenal af B&O-højttalere, hvis du ønsker det. Der lægges heller ikke skjul på, at Eclipse kan fungere som lydkilde og kontrolcenter for et par Beolab 50 eller lignende.

Foto: Bang & Olufsen

 

Motoriseret gulvstander

Eclipse ville selvfølgelig ikke være et ægte B&O-fjernsyn uden en motoriseret gulvstander, som giver dig mulighed for at vinkle skærmen i den ønskede retning ved at trykke på fjernbetjeningen. Motoriseret og  manuelt vægbeslag kan også købes.

Udseendet kan skræddersys ved hjælp af forskellige omslag til centerhøjttaleren. Du kan vælge mellem aluminium eller stofbetræk i forskellige farver.

BeoVision Eclipse vil være tilgængelig hos B&O-forhandlere i september.

Vejledende priser:

55″ (inklusive BeoRemote One, Fabric højttalerstof og manuelt vægbeslag):
69.490 kroner

65″ (inklusive BeoRemote One, Fabric højttalerstof og manuelt vægbeslag):
96.490 kroner

Bang & Olufsen

Man kan også købe vægbeslag med og uden motor. Foto: Bang & Olufsen

 

 

Læs også:

Alt om Samsungs 2018 tv-modeller

Samsung lancerer et bredt spektrum af spændende tv’er i 2018, og den avancerede QLED-serie udvides med flere nye modeller.

Hi-Fi

"Det tør vi godt gøre en gang til!" siger en træt, men tilfreds arrangør.

MWC 2018

Asus lancerer to Zenfone 5'ere, hvor skærmen fylder næsten det hele.

Sony viser redesignet Xperia XZ2

På Mobile World Congress i Barcelona viste Sony Mobile mandag sine nye modeller Xperia XZ2 og XZ2 Compact.

Rundere og blødere

Vi fik på MWC mulighed for at få fingre i Sonys nye telefoner, som umiddelbart ser ganske lovende ud.

Nokia lancerer fem nye telefoner

Nokia vil tilbage som en markant spiller på mobilscenen og satser derfor stort på MWC med hele fem nye telefoner på én gang.

Huawei annoncerer Matebook X Pro

Huawei startede dette års mobilmesse af med at lancere en laptop.

MWC 2018

De nye lynhurtige topmodeller har henholdsvis superkamera og dobbeltkamera.

Hi-fi

Danmark har fået en ny hi-fi-messe. Den løber af stablen d. 24-25 februar, og tilslutningen har været overvældende.

Made in Norway

Nogle klistrer deres logo på et kinesisk produkt og kalder det lokalt. Det er ikke godt for Electrocompaniet, som både udvikler og fremstiller deres produkter i hjemlandet Norge.

Et førstehåndsindtryk af Samsung Family Hub 3.0

Hi-Fi

Hi-Fi Klubben erklærer 8. februar som International Hi-Fi-dag – en hyldest til livskvaliteten og den gode lyd.

Friday Lock

Det smarte hjem er andet og mere end kameraer og lys i tusindvis af farver. I USA har de længe...

4 Gaming-tastaturer

Gaming er hot, og tilbehør til spil sælger som varmt brød. Vi har på det seneste testet gaming-mus, gaming-headsets og...

Philips 65OLED873

Mens de andre tv-producenter har travlt med at finpudse, har Philips formået at få deres første 2018-modeller klar i butikkerne....

Geostorm 3D

Lad det være sagt med det samme: Vi har ikke noget imod “hjernedøde” actionfilm uden andet formål end ren popcorn-underholdning....

Sony DSC-RX0

Sony har længe været specialister i miniaturisering. De har lavet de mindste videokameraer, de mindste stillbilledkameraer og de mindste Walkmen....

Hasselblad X1D

Engang for længe siden var alle kameraer store, tunge og uhåndterlige. De glasplader, de anvendte, fyldte meget, de var skrøbelige...

9 rejseradioer

Du behøver kun en radiomodtager, så er du klar til sportsudsendelser, debatprogrammer og musik. Og hvis du har en rejseradio,...

annonse
annonse
annonse
annonse
-

Lyd & Billede

KONKURRENCE

Nu lanceres en af de mest succesrige filmserier gennem tiderne på 4K UHD Blu-ray: Harry Potter 1-7b.

DELTAGE

I samarbejde med Fox/Paramount giver Lyd & Billede nu DIG chancen for at vinde alle otte film på Blu-ray/4K UHD.