Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Fjernsynet skal være kæmpestort

De største skærme sælger bedre, siger Philips. Det er den høje opløsning, der trækker.

Skrevet af / 08/08/2016 - 16:10
Fjernsynet skal være kæmpestort

Store fjernsyn plejer at være forbeholdt de, der har en stor stue med langt til skærmen. Men når opløsningen bliver høj, kan man godt nyde det store billede på kort afstand. Det kan måles i form af, at et stigende antal nordiske forbrugere køber fladskærme fra 65 tommer og opefter.

Vi har konstateret, at flere og flere forbrugere går efter en ekstraordinær oplevelse foran TV’et. Takket være den høje UHD-opløsning og avanceret billedteknologi, bliver billedkvaliteten på skærmen ekstrem god, og derfor giver det ekstra mening at opgradere dit fjernsyn til en større størrelse.

Sådan siger Nordic Business Manager Jan Hollendsted i en pressemeddelelse fra TP Vision, som står bag Philips TV.

Med Ultra HD er der flere pixels på skærmen og derfor er billedkvaliteten mange gange bedre i UHD end i Full HD,” siger Jan Hollendsted.

Den amerikanske brancheforening Consumer Technology Association, CTA, som er kendt for sine ret præcise prognoser, forventer, at 13 millioner Ultra HD TV bliver sendt på markedet i 2016. Det er en stigning på 83 % i forhold til 2015. Og det er kun starten på Ultra HD-æraen.

Læs også: Sådan får du plads til det store tv

Artikelfoto: Philips Ambilux 8901 har med sine 65″ en stadig mere normal skærmstørrelse. Skal man nyde den høje opløsning i længere tid, er det dog en god ide at dreje sofaen, så man kan se fjernsynet uden at vride ryggen af led.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

TCL 115X955: Gigant-TV klar til Danmark

Se hvad vi fandt hos LG i Tyskland

Smugkig på LG's nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer - nogle større?

Nu i butikkerne: TCL X955-serien

Smugkig på Samsungs 2024 TV-modeller

LG: Vores OLED TV'er er de bedste til film

Marimekko-mønster på The Frame

Her er Philips' 2024 TV-modeller

Her er de bedste (og vildeste) TV'er, vi fik at se i Las Vegas

Blændende og knivskarpt!

Sådan er Panasonics nye "Fire TV"

0
Scroll to Top