Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

TV 2 lancerer TV 2 Play

TV 2 går i dag i luften med en ny tv-tjeneste på nettet, TV 2 Play, hvor danskerne for første gang får adgang til alle TV 2s kanaler live og de mest populære programmer on demand.

Skrevet af / 21/05/2012 - 12:19
TV 2 lancerer TV 2 Play

TV 2 Play kombinerer live-tv med en on demand-tjeneste med både tv-programmer og film. På tv2play.dk og via applikationer til i første omgang iPhone og iPad kan abonnenter se hovedkanalen TV 2, TV 2 Zulu, TV 2 Charlie, TV 2 NEWS og TV 2 FILM. On demand-delen indeholder bl.a. spillefilm og tv-programmer, herunder et bredt udvalg af børneprogrammer.

TV 2 Play afløser Sputnik og sælges til et månedligt abonnement på 119 kr. og bliver solgt både direkte hos TV 2 og via distributører. TV 2 tilbyder også et soloabonnement, hvor TV 2-hovedkanalen kan ses live på tv2play.dk for 19 kr. om måneden.

TV 2 Play er i første omgang tilgængelig på web, iPhone og iPad. Hurtigt efter følger udvalgte SMART-tv og flere platforme er på vej, bl.a. Windows Phone og Android.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Her er Sonys nye TV-modeller for 2024

TCL C855 går op til 98 tommer

Her er TCL 115X955 MAX

Nu kan du se OLED-TV på en flyveturen

Mere Philips Hue på Samsung TV

TCL 115X955: Gigant-TV klar til Danmark

Se hvad vi fandt hos LG i Tyskland

Smugkig på LG's nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer - nogle større?

Nu i butikkerne: TCL X955-serien

Smugkig på Samsungs 2024 TV-modeller

LG: Vores OLED TV'er er de bedste til film

0
Lyd & Billede
Scroll to Top