annonse
annonse

HBO Nordic

Den amerikanske kanal og serie-gigant HBO har i dag afsløret lancering og cirkapriser, når tjenesten kommer til Danmark i midt-oktober. De går efter herredømmet på markedet.

annonse

Det bliver et meget spændende efterår i Danmark for alle tv-elskende. HBO Nordic holdt i går pressemøde i Stockholm, hvor de afslørede, at de vil dukke op i Norden en gang i midten af oktober.

Tjenesten vil være at finde på adskillige platforme som tablet, smartphone, computer, tv og på PS3, og de satser tydeligvis stort på Norden. Blandt andet vil de lancere hele deres bibliotek af serier – også dem vi endnu ikke har set i Danmark.

Det betyder, at man blandt andet kan opleve serier som Boardwalk Empire, hele Entourage og den seneste sæson af Game of Thrones. Men også alt det andet som HBO er kendt for. Som noget nyt har HBO også lavet partnerskaber med andre studier, så de vil vise nyt fra NBC Universal, Starz og andre. Vi så et snigkig på eksempelvis Las Vegas-gangsterserien Magic City, der bestemt ser spændende ud.

Stærk pris
I USA kan man kun være abonnenent, hvis man også har deres kabelkanal, men her i Norden vil vi være de første, der også kan være abonnenter udelukkende på nettet. Desuden vil de også tilbyde leje af film og serier, som man kan leje til sin enhed i 48 timer.

Prisen vil de ikke komme præcis ud med, men de oplyser, at den vil ligge omkring de 10 euro per måned, der er cirka 70 kroner omregnet. Så det er virkelig et stærkt bud selskabet kommer med.

Det eneste vi endnu mangler at få styr på, og som må vente til vi får nogle HBO-folk i tale, er selve deres kanal-del. HBO Nordic oplyser på pressemødet, at de kommer med deres kanal i Norden, men gennem hvem og hvilke distributører må vi vente med at finde ud af.

Du kan selv tage et kig forbi HBONordic.com, hvis ikke du kan vente på lanceringen.

Denne nyhed bringer vi i samarbejde med TV 2 Beep

Læs også:

Alt om Samsungs 2018 tv-modeller

Samsung lancerer et bredt spektrum af spændende tv’er i 2018, og den avancerede QLED-serie udvides med flere nye modeller.

Hi-Fi

"Det tør vi godt gøre en gang til!" siger en træt, men tilfreds arrangør.

MWC 2018

Asus lancerer to Zenfone 5'ere, hvor skærmen fylder næsten det hele.

Sony viser redesignet Xperia XZ2

På Mobile World Congress i Barcelona viste Sony Mobile mandag sine nye modeller Xperia XZ2 og XZ2 Compact.

Rundere og blødere

Vi fik på MWC mulighed for at få fingre i Sonys nye telefoner, som umiddelbart ser ganske lovende ud.

Nokia lancerer fem nye telefoner

Nokia vil tilbage som en markant spiller på mobilscenen og satser derfor stort på MWC med hele fem nye telefoner på én gang.

Huawei annoncerer Matebook X Pro

Huawei startede dette års mobilmesse af med at lancere en laptop.

MWC 2018

De nye lynhurtige topmodeller har henholdsvis superkamera og dobbeltkamera.

Hi-fi

Danmark har fået en ny hi-fi-messe. Den løber af stablen d. 24-25 februar, og tilslutningen har været overvældende.

Made in Norway

Nogle klistrer deres logo på et kinesisk produkt og kalder det lokalt. Det er ikke godt for Electrocompaniet, som både udvikler og fremstiller deres produkter i hjemlandet Norge.

Et førstehåndsindtryk af Samsung Family Hub 3.0

Hi-Fi

Hi-Fi Klubben erklærer 8. februar som International Hi-Fi-dag – en hyldest til livskvaliteten og den gode lyd.

Friday Lock

Det smarte hjem er andet og mere end kameraer og lys i tusindvis af farver. I USA har de længe...

4 Gaming-tastaturer

Gaming er hot, og tilbehør til spil sælger som varmt brød. Vi har på det seneste testet gaming-mus, gaming-headsets og...

Philips 65OLED873

Mens de andre tv-producenter har travlt med at finpudse, har Philips formået at få deres første 2018-modeller klar i butikkerne....

Geostorm 3D

Lad det være sagt med det samme: Vi har ikke noget imod “hjernedøde” actionfilm uden andet formål end ren popcorn-underholdning....

Sony DSC-RX0

Sony har længe været specialister i miniaturisering. De har lavet de mindste videokameraer, de mindste stillbilledkameraer og de mindste Walkmen....

Hasselblad X1D

Engang for længe siden var alle kameraer store, tunge og uhåndterlige. De glasplader, de anvendte, fyldte meget, de var skrøbelige...

9 rejseradioer

Du behøver kun en radiomodtager, så er du klar til sportsudsendelser, debatprogrammer og musik. Og hvis du har en rejseradio,...

annonse
annonse
annonse
annonse
-

Lyd & Billede

KONKURRENCE

Nu lanceres en af de mest succesrige filmserier gennem tiderne på 4K UHD Blu-ray: Harry Potter 1-7b.

DELTAGE

I samarbejde med Fox/Paramount giver Lyd & Billede nu DIG chancen for at vinde alle otte film på Blu-ray/4K UHD.