annonse
annonse

2 store plasma TV

Billige storskærme

Hvis budgettet er lidt stramt, men ønsket om en ægte storskærm er stort, kan disse billige plasmaskærme være vejen at gå.

Mange drømmer om en storskærm i stuen, men ikke alle har lyst eller råd til at bruge mange penge på et stort tv. Vi kender alle situationen: Du er lige flyttet ind, indretningsbudgettet er sprængt, men du behøver et nyt tv til indflytningsfesten. Og det holder naturligvis ikke med en lille 40-tommers, når vennerne kommer for at se fodbold og film.

Heldigvis er det nu muligt at få en stor 50-tommers til overraskende gode priser. Du får godt nok ingen slank og lækker LED-tv i denne prisklasse. Et hurtigt pristjek afslører, at de billigste 50-tommers LED/LCD skærme ligger i omegnen af 9.000 kroner og opefter.

Prisen på store plasmaskærme er derimod langt billigere, fordi denne paneltype er billigere at producere i de større størrelser. Desværre er der ikke mange producenter, som satser på plasma længere. Samsung, LG og Panasonic er de eneste tilbage med en samling plasmamodeller i sortimentet, og udvalget er derfor ganske begrænset.

Testen
Her i marts befinder vi os midt i brydningspunktet, hvor sidste års modeller udgår, og nye modeller introduceres på markedet. I denne periode er det ofte muligt at gøre ekstra gode køb på de udgående modeller.

Vi har valgt to billige kandidater fra LG og Samsung. Både Samsung og LG-modellen i denne duel er sidste års modeller, som vil erstattes af nye udgaver, men kan købes for omkring 5-7.000 kroner, så længe langrene rækker.

LG 50PT351N

2 store plasma TV
LG 50PT351N er en af LG´s billigste plasmaskærme og en af de billigste 50-tommers skærme på markedet lige nu. Designet minder meget om LG´s LED-skærme, og tv´et er overraskende tyndt af en plasma skærm at være. Den kendetegnes af en ...
Læs hele testen

Samsung PS51D555

2 store plasma TV
Samsung har haft eventyrlig succes med sine LED-LCD-skærme, og deres plasmaskærme er havnet lidt i skyggen af disse. Det er lidt synd, for parallelt med de helt tynde LED-skærme har koreanerne også klaret at forbedre plasmateknikken år for år. PS51D555 ...
Læs hele testen
Error: View f1cf4efu6y may not exist

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-