annonce
annonce

4 surroundanlæg med 3D-Blu-ray

Hjemmebiograf på tilbud

For at få gode film- og musikoplevelser er det vigtigt, at lydanlægget lever op til et minimum af lydkvalitet. Her testes forskellige løsninger til en slunken tegnebog.

Fire forskellige løsninger
Vi tester her fire forskellige løsninger. Først kigger vi på et typisk surroundanlæg i plast, men hvor vi tror kvalitetsniveauet er akkurat godt nok til, at det kan fungere, nemlig Panasonic SC-BTT370, der til kr. 3.699 inkluderer Blu-ray afspiller med 3D-afspilning. Derefter ønsker vi at se, hvorvidt plasthøjttalerne med fordel kan erstattes med et højkvalitets højttalersæt til pc-brug og gaming, nemlig Logitech Z906 til kr. 2.699 alt inkluderet, bortset fra Blu-ray afspiller (her har vi valgt Panasonics billigste 3D-Blu-ray afspiller, DMP-BDT110 til kr. 1.149).

Selv om et anlæg til under kr. 4.000 kan give meget lyd for pengene, vil det ikke være i stand til at bringe de helt store oplevelser frem. Ved at lægge lidt flere penge på bordet, vil du få en helt anden oplevelse og dermed også endnu mere valuta for pengene. Vi har fundet løse komponenter frem i form af Blu-ray afspilleren BD-SP309 og surroundreceiveren TX-NR509 fra Onkyo, som sammen med den kompakte højttalerpakke Sib & Cub2 fra Focal koster knap kr. 9.000 uden kabler. Til slut præsenteres Onkyo-elektronikken sammen med lidt større højttalere fra Magnat, blandt andet en 12-tommers subwoofer og en større centerhøjttaler, som bør kunne give mere fut og fart til en totalpris lidt over kr. 9.000.

Bedste pris på 4 surroundanlæg med 3D-Blu-ray
Pricerunner.dk er en kommerciel partner til lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-