annonce
annonce

Panasonic DMP-BDT110 + Logitech Z906

Anlæg 2: Med kraftige pc-højttalere

Kan Logitechs kraftigste pc-højttalere hamle op med et hjemmebiografanlæg, når film står på menuen?

Kraftig subwoofer Billig
Lidt unaturlig baslyd Lidt dæmpede overtoner

Når man skal have lyd i stuen, er det unaturlig at tænke i retning af pc-højttalere. Men med Panasonics Blu-ray afspiller DMP-BDT 110 og Logitechs pc-højttalere Z906 til omtrent samme pris, som det komplette anlæg fra Panasonic, får vi kraftigere og fyldigere bas, og systemet kan spille ganske højt. Her er det overtonerne, som ikke kommer godt nok frem, og da man ikke kan indstille forsinkelsen til bagkanalerne, bør baghøjttalerne stå lige så langt ude som fronthøjttalerne, hvilket er vanskeligt i mange hjem. Højttalersystemet støtter heller ikke HD-lyd. Alligevel tror vi, at nogle vil foretrække denne lyd, selv om systemet ikke har samme funktionalitet som det første anlæg.

Bedste pris på Panasonic DMP-BDT110 + Logitech Z906
Pricerunner.dk er en kommerciel partner til lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  • Blu-ray afspiller: Panasonic DMP-BDT110 - kr. 1.149,00
  • 5.1 pc- og gaminghøjttalere: Logitech Z906 - kr. 2.699,00
Pris: 3848,-

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-