annonce
annonce

LG HX46R

Næsten gratis

Anlægget fra LG giver imponerende meget for næsten ingen penge. I hvert fald når vi taler om funktioner.

Brugervenlig Billig God lyd
Ingen aha-oplevelse

På lavt lydniveau fungerer anlægget ok til film og tv. Dialogerne er tydelige, og lyden er selvsagt fyldigere end fra et tv-apparat. Men vi ender med at øge niveauet på bashøjttaleren til maks. Virtuel surroundlyd fungerer ikke specielt godt, det bliver ganske tilfældig og rodet. Ofte foretrækker vi at lytte til almindelig stereo.

Basområdet er noget tyndt. Det bliver mærkbart, når lydbilledet er mere mættet. Almindelig popmusik bliver kedelig med lav bas. Vær forsigtig med at spille højt, da det så straks rumler. Mellemtonen opleves også mere hermetisk med pop og rock og gør vokaler og instrumenter hårde. Det er også noget med fasen mellem diskant og mellemtone, som ikke er helt på plads, således at stereoperspektivet er lidt udefineret. Totalt set får du meget for pengene, uden de store lydoplevelser.

Bedste pris på LG HX46R
Pricerunner.dk er en kommerciel partner til lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-