annonce
annonce

Pioneer BCS-FS515

Bedre fokus

Pioneer-anlægget har sin styrke i mellemtoneområdet, som er ganske fokuseret, prisen taget i betragtning.

2 HDMI-indgange Fokuseret mellemtone
Ikke streaming Mangler overtoner

Lydbilledet gengives med bedre fase mellem diskant og mellemtone end LG-anlægget. Det betyder, at stereoperspektivet er mere helstøbt, og sangstemmer og dialoger bliver mere nøjagtig placeret i midten af lydbilledet.  Mellemtonen er sprød, som med LG, således at stemmer og instrumenter er tydelige. Der mangler luft i overtonerne, men ikke mere end at filmoplevelserne stadig er underholdende. Ønsker du et indtryk af surroundlyd, er dette kun muligt i ”Game” lydmodus. Denne bruger fasemanipulation for at trække lytteren mere ind i lydbilledet, men selve lydkvaliteten bliver lidt tynd, og personligt kan jeg bedre lide at lytte i normal modus.

Lydbilledet totalt set er fint nok, med hurtig bas og god håndtering af musik og film. Der mangler lidt overtoner, og basområdet mangler tonestruktur. Men totalt set er lyden bedre en den fra LG, med mere tryk og gnist.

Lydbilledet gengives med bedre fase mellem diskant og mellemtone end LG-anlægget. Det betyder, at stereoperspektivet er mere helstøbt, og sangstemmer og dialoger bliver mere nøjagtig placeret i midten af lydbilledet.  Mellemtonen er sprød, som med LG, således at stemmer og instrumenter er tydelige. Der mangler luft i overtonerne, men ikke mere end at filmoplevelserne stadig er underholdende. Ønsker du et indtryk af surroundlyd, er dette kun muligt i ”Game” lydmodus. Denne bruger fasemanipulation for at trække lytteren mere ind i lydbilledet, men selve lydkvaliteten bliver lidt tynd, og personligt kan jeg bedre lide at lytte i normal modus. Lydbilledet totalt set er fint nok, med hurtig bas og god håndtering af musik og film. Der mangler lidt overtoner, og basområdet mangler tonestruktur. Men totalt set er lyden bedre en den fra LG, med mere tryk og gnist.
Vi tester mere end 450 produkter om året. Læs denne test, og få fuld adgang til Lyd & Billede.
Allerede abonnent? Log ind.
Prøveabonnement
0,-
Fri adgang til lydogbillede.dk
Bronzeabonnement
369,-pr/halvår
1/2 år (6 numre) Digitaludgaven Fri adgang til lydogbillede.dk
Sølvabonnement
660,-pr/år
1 år (11 numre) Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Guldabonnement
1.049,-pr/år
1 år (11 numre) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: 39 kr om måneden.

Med et abonnement på Lyd & Billede får du:

Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven (iPad/Android) hver måned Betydelig rabat Vælg selv længden af dit abonnement - og med eller uden film Stor velkomstgave
Bedste pris på Pioneer BCS-FS515
Pricerunner.dk er en kommerciel partner til lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-