annonce
annonce

5 hovedtelefoner

Lækre hørebøffer

Hvad skal du købe, hvis du vil hæve niveauet og forkæle dine ører med velklingende lyd?

Vi har rodet lidt rundt i den mellemste prisklasse og fundet hovedtelefoner, der koster fra 1.800 til 2.700 kroner. En af de ting, vi har lært af testen, er at god lyd ikke altid kommer i den dyreste indpakning. Faktisk var hovedtelefonerne i den lavere ende af prisskalaen rigtig imponerende. Hovedtelefonerne kan både bruges med almindeligt og med mini-jackstik.

Sådan testede vi Når man køber et sæt hørebøffer, så går de fleste efter lyden. Derfor har vi vægtet lyden højst. Men vi har naturligvis også kigget på design og features, inden vi gav den samlede karakter. Hovedtelefonerne har været tilsluttet til mobiltelefon, computer, mp3 afspiller og til anlægget hjemme i stuen, og vi har testet med musikfiler på cd og i mp3- og wav- format, samt film i avi- og mkv- format.

Bedste pris på 5 hovedtelefoner
Pricerunner.dk er en kommerciel partner til lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk. [Heateor-SC]

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-