annonse
annonse
annonse

Buffalo LinkStation Duo

Buffalo LinkStation Duo

Plus
Nem opsætning Fylder meget lidt
Minus
Langsomme harddiske

Buffalo har længe slået deres folder inden for lagermedier og er på ingen måde nye inden for NAS-servere. Det ses også tydeligt med LinkStation Duo, som består af en diskret lille kasse på størrelse med en lille brødrister, med tre dioder på fronten. Enheden her understøtter to harddiske, og er du ikke tilfreds med dem, der følger med, eller størrelsen på dem, kan de med lethed skiftes ud. Det foregår meget simpelt ved at tage frontpladen af og så ellers fjerne de indbyggede drev – helt uden brug af værktøj. Det er super smart og måske noget, der kan anbefales, da de indbyggede drev ikke er de hurtigste på markedet.

Nem opsætning
I pakken med Linkstation Duo følger en cd. Sæt den i dit dvd-drev, og kør den automatiske installation. Det hele sker stort set automatisk, og du skal ikke tage stilling til ret meget. Kort efter har du adgang til enheden, og programmet har sågar smidt en genvej på Skrivebordet. Dét er brugervenlighed! Web-interfacet er stort set lige så simpelt, men det undrede mig nu, at standard-kodeordet ikke var ”admin”, men i stedet ”password”. Oven i købet er det en kende langsomt og skal loade, hver gang du skifter fane. Det er dog til at overse, da man ikke behøver rode rundt herinde særlig meget efter den oprindelige opsætning af brugere og privilegier.

Her er hvad der skal være
Linkstation Duo kan ud over at agere filserver bruges til stort set alle tænkelige formål. Du kan streame alle dine mediefiler, printe dokumenter takket være printerserveren eller hente filer med BitTorrent klienten. Den er fuldt kompatibel med Mac og understøtter dermed Time Machine og iTunes server, og kan tilgås via nettet, så du har adgang til dine filer, uanset hvor i verden du befinder dig. Det er smart. Den eneste begrænsning må være, at der kun er en enkelt USB-port på bagsiden.

Konklusion
Buffalo Linkstation Duo er en rigtig fornuftig lille NAS, der pris og funktions-mæssigt ligger rigtig solidt i svinget. Det er ikke den hurtigste på markedet, hvilket måske kan skyldes de indbyggede harddiske på kun 5400 rpm, men de kan nemt skiftes ud takket være quick-swap. Den er stille, nem at sætte op og nem at konfigurere.

Buffalo har længe slået deres folder inden for lagermedier og er på ingen måde nye inden for NAS-servere. Det ses også tydeligt med LinkStation Duo, som består af en diskret lille kasse på størrelse med en lille brødrister, med tre dioder på fronten. Enheden her understøtter to harddiske, og er du ikke tilfreds med dem, der følger med, eller størrelsen på dem, kan de med lethed skiftes ud. Det foregår meget simpelt ved at tage frontpladen af og så ellers fjerne de indbyggede drev – helt uden brug af værktøj. Det er super smart og måske noget, der kan anbefales, da de indbyggede drev ikke er de hurtigste på markedet. Nem opsætning I pakken med Linkstation Duo følger en cd. Sæt den i dit dvd-drev, og kør den automatiske installation. Det hele sker stort set automatisk, og du skal ikke tage stilling til ret meget. Kort efter har du adgang til enheden, og programmet har sågar smidt en genvej på Skrivebordet. Dét er brugervenlighed! Web-interfacet er stort set lige så simpelt, men det undrede mig nu, at standard-kodeordet ikke var ”admin”, men i stedet ”password”. Oven i købet er det en kende langsomt og skal loade, hver gang du skifter fane. Det er dog til at overse, da man ikke behøver rode rundt herinde særlig meget efter den oprindelige opsætning af brugere og privilegier. Her er hvad der skal være Linkstation Duo kan ud over at agere filserver bruges til stort set alle tænkelige formål. Du kan streame alle dine mediefiler, printe dokumenter takket være printerserveren eller hente filer med BitTorrent klienten. Den er fuldt kompatibel med Mac og understøtter dermed Time Machine og iTunes server, og kan tilgås via nettet, så du har adgang til dine filer, uanset hvor i verden du befinder dig. Det er smart. Den eneste begrænsning må være, at der kun er en enkelt USB-port på bagsiden. Konklusion Buffalo Linkstation Duo er en rigtig fornuftig lille NAS, der pris og funktions-mæssigt ligger rigtig solidt i svinget. Det er ikke den hurtigste på markedet, hvilket måske kan skyldes de indbyggede harddiske på kun 5400 rpm, men de kan nemt skiftes ud takket være quick-swap. Den er stille, nem at sætte op og nem at konfigurere.
Vi tester mere end 450 produkter om året. Læs denne test, og få fuld adgang til Lyd & Billede.
Allerede abonnent? Log ind.
Prøveabonnement
0,-
Fri adgang til lydogbillede.dk
Bronzeabonnement
369,-pr/halvår
1/2 år (6 numre) Digitaludgaven Fri adgang til lydogbillede.dk
Sølvabonnement
660,-pr/år
1 år (11 numre) Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Guldabonnement
1.049,-pr/år
1 år (11 numre) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: 49 kr om måneden.

Med et abonnement på Lyd & Billede får du:

Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven (iPad/Android) hver måned Betydelig rabat Vælg selv længden af dit abonnement - og med eller uden film Stor velkomstgave
Bedste pris på Buffalo LinkStation Duo
Pricerunner.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
Også i denne test:
  • 1 TB
  • Raid0
  • Gigabit Ethernet
  • USB
  • iTunes-server, FTP-server
  • BitTorrent-klient
  • Buffalo Web Access
  • Direct Copy
  • Mål: 12,7 x 20,4 x 8,6 cm
  • Vægt: 2,3 kg
Pris: 1400,-

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Samsung slår sine folder

Den første foldbare mobil på markedet er en realitet. Sig velkommen til Samsung Galaxy Fold. Og hav den store pengepung parat, hvis du vil købe den.

Test
Nokia 8.1

Er et “Nokia” nok? Tja …

Nokia 8.1 er en god mellemklasse-mobil til prisen. Men har den noget særligt at byde på? Ud over navnet?

Flagskibet Samsung Galaxy S10 er her

Vi har haft Samsungs nye monstermobil i hænderne, og den har alle de funktioner, man kan forestille sig.

High end-weekend i Aarhus

Hotel Royal i Aarhus er i den kommende weekend rammen om en omfattende messe for hi-fi og high-end.

Dyk med droner

Glem flyvende droner, undervandsdroner er sjovere.

Test
Datacolor SpyderX Pro

Sådan får du korrekte farver

Fotografer må kalibrere skærmen, hvis farverne skal gengives korrekt.

Lysstærk Nikon-zoom

Nikon Z er pludselig blevet endnu mere interessant.

Test
SteelSeries Stratus Duo

Gør PC’en til en konsol

SteelSeries’ trådløse controller er perfekt til rend-og-hop-spil på PC’en og mobilen.

Test
Sonos Amp

Dobbelt kraft

Endelig en Sonos-forstærker kraftig nok til at drive ordentlige højttalere med overbevisning. Og selvfølgelig med fuld multirumsfunktion.

Panasonics 2019-TV-modeller får Dolby Vision og HDR10+

Det er kun den allerbilligste TV-model, der må stå uden for det gode selskab, når Panasonic ruller forbedrede HDR-formater ud. Og Dolby Atmos.

Handsker til touch-skærme

Brug mobilen uden at fryse om fingrene.

Lukket topmodel og forstærker fra Focal

De fantastiske Utopia har fået et lukket alternativ i form af Stellia. Focal giver os også lige hovedtelefonforstærkeren Arche, nu de er i gang.

annonse
Gruppetest
Seks 4K-TV’er i budgetklassen

Et godt TV nummer 2

På udkig efter et billigt ekstra-TV? Nu hvor butikkernes lagre skal tømmes for sidste års modeller, kan du gøre et decideret kup!

Canon gravlægger spejlrefleks

Med det nye spejlløse EOS RP ser vi enden på spejlreflekskameraerne.

Trådløs soundbar fra McIntosh

Se soundbaren, der tror, at den er et anlæg.

Topsejt rejsekamera fra Fujifilm

Fujifilm X-T30 får lav pris og vilde egenskaber.

anmeldelse
The Truth Matters

Løgnene bag Irak-krigen

Bush-regeringen løj om årsagerne til den anden Irak-krig – og pressen undlod at stille dem til ansvar.

anmeldelse
The Predator (2018)

Et pust fra ­fortiden

Ikke et remake, men en mislykket fortsættelse af og en trist homage til originalfilmen fra 1987.

16x zoom fra Olympus

Kompakt 12-200 mm zoom.

Tre nye Leica specialobjektiver

Sådan ser de ud, de tre specialobjektiver, som Leica for nylig udsendte til M-systemet.

Test
Nikon Z6

Fuldtræffer med fuldformat

Det billigste er det bedste i Nikons nye Z-serie af systemkameraer.

anmeldelse
Peppermint

Fuldstændig ­uengagerende

Blodtørstig Jennifer Garner i blodfattig actionkliché.

Audiovector slipper musikken fri

Med jording af højttalerne er det lykkedes Audiovector at forbedre lyden.

anmeldelse
BlacKkKlansman

En politisk ­knytnæve

Spike Lee leverer en af sine bedste film – om racehad før og nu.

Bedre skærmkalibrering

Datacolor har forbedret kalibreringen.