annonce
annonce

LG HX906SB

Glimrende kompromis (bedst i test)

LG står for anlægget med testens bedste lyd. At anlægget samtidig er godt udstyret, giver det kvalitetsstemplet ”Bedst i test”.

God og fyldig lyd To HDMI-indgange Wi-Fi Gode indstillingsmuligheder
Mangler lidt opløsning

Anlægget fra LG har identisk elektronik med Pioneer BCS-313. Funktionerne er ens, inklusiv trådløs netopkobling, medfølgende iPod-docking og netværksafspilning via DLNA. Opsætningsmenuen er også ens.

Lyden fra LG er klar, og klangmæssigt er den godt balanceret. Bassen er ganske stor og kraftig. Den er lidt svulstigere og sejere end den fra Panasonic, som gør LG lidt barskere til film. Samtidig er der en varme og fylde i mellemtoneregisteret, som virkelig gør sig på sangstemmer og dialoger. Der, hvor de andre anlæg kan blive lidt anstrængende i længden, har LG klaret at maskere sine svagheder ved at dæmpe diskanten noget. Og det funker. For i denne prisklasse er det nødvendigt at maskere fejlene, noget LG har klaret fint. LG HX906SB er det bedste surroundanlæg med 3D-Blu-ray vi har hørt til 3.400 kroner.

Bedste pris på LG HX906SB
Pricerunner.dk er en kommerciel partner til lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-