annonse
annonse
annonse

Sangean DDR-36

Fræk charmør

Sangeans radio spiller sejere, end den ser ud, og er nem i brug.

Sej og medrivende lyd med potent bas, god brugervenlighed og letlæst skærm.
Lyden er farvet, og radioen forvrænger, når man skruer op.

Radioen fra Sangean er blandt de mindste i testen. Alligevel har den stereohøjttalere under den aftagelige front og en rektangulær bas-enhed på undersiden. Den kan styres med den medfølgende fjernbetjening og har alle knapper og indstillingshjul på toppen.

Den brede skærm er let at læse på afstand, og radioen er såre simpel i brug. Den har ikke testens længste udstyrsliste, men med FM, DAB+ og Bluetooth-streaming burde den dække de flestes behov for en bordradio.

Det slanke kabinet og de små højttalere indbyder ikke just til øredøvende party-volumen, men den spiller forbløffende sejt i forhold til størrelsen. Sammenlignet med Jensen-radioen mangler der lidt på funktioner, men næppe noget på lyden.

Bas-enheden på undersiden kan både høres og føles. Det vibrerer godt i hylden nedenunder, når man skruer op, men man bør holde sig inden for rimelighedens grænser. For selv om bassen er potent, og mellemtonen både klar og fokuseret, øges forvrængningen kraftigt ved høj volumen. Bortset fra det er det en vellydende bordradio med stereo, der er prisen værd.

<
>
(Foto: Producent)
Bedste pris på Sangean DDR-36
Pricerunner.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.

Bluetooth-streaming FM/DAB/DAB+ radio 20 forudindstillinger Aftagelig antenne Web: sangean.eu

Pris: 1999,-

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.