annonse
annonse
annonse

Tiny Audio Stereo Wide

Mikroanlæg med stor lyd

Med alting i ét kabinet er Tinys mikroanlæg et fristende alternativ.

Potent bas og livligt lydbillede, der formår at engagere. Fin udførelse og veludstyret.
Ingen digital lydindgang til tv, og mellemtonen lyder farvet.

Testens eneste radio med cd-afspiller, Tiny Stereo Wide, lever op til sit navn og spiller både højt og fint. Mikroanlægget har stereohøjttalere og en bas-enhed på undersiden, der giver fyldig lyd og kraftig bas. Den har selvfølgelig Bluetooth-streaming og Spotify Connect, og kan styres med fjernbetjeningen eller UNDOK-app’en. En 2,8 tommers farveskærm viser meget information, og radioen er let at bruge.

Lydbilledet er større, end den fysiske størrelse tilsiger. Mellemtonen har dog nogle betoninger, der høres som farvning på strygere, klaverer og vokaler, og der er ikke meget luft i diskanten. Men lyden er stor og fyldig nok til, at Stereo Wide kan fungere fint i stuen eller i sommerhuset, også til en forfest.

Lydkarakteren egner sig bedre til pop, rock og populære spillelister på Spotify eller Tidal og er ikke så overbevisende på f.eks. Miles Davis eller Mahler. Men hver sin smag, også her, og de fleste vil næppe blive skuffet over det livlige og medrivende lydbillede fra Tiny Audio Stereo Wide.

<
>
(Foto: Producent)
Bedste pris på Tiny Audio Stereo Wide
Pricerunner.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.

Bluetooth-streaming DAB+/FM/internetradio Cd-afspiller, Spotify Connect Farveskærm 10 forhåndsindstillinger App-betjening Web: ttmicro.no

Pris: 2990,-

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.