annonse
annonse
annonse

Tivoli Model One Digital

Digitalt tivoli

Tivoli Audio har digitaliseret deres klassiske radiomodtager med succes.

Stiligt design, god byggekvalitet og multirumsunderstøttelse.
Mørk og indelukket lyd, der ikke ligefrem sprudler.

Tivoli Audios radio er den digitale udgave af succesen Model One. Den har fået nyt design med skærm og app-betjening, pakket ind i et kompakt trækabinet. Man kan både streame via hjemmenetværket og Bluetooth, og Model One Digital er en af de få i testen, der understøtter trådløst multirum. Man kan også tilslutte en ekstra højttaler og få stereolyd.

Også plus for aftagelig antenne, generelt god kvalitetsfølelse og understøttelse af streaming-tjenester i Tivoli-app’en.

Det tager lidt tid at sætte Tivoli-radioen op, hvis man vil have den koblet til Wi-Fi. Derefter er betjeningen dog forholdsvis enkel. Aluminiumringen rundt om skærmen fungerer som indstillingshjul, hvor man kan lave forhåndsindstillinger.

Hvis man bruger app’en, får man adgang til en equalizer, så man kan justere lydkvaliteten. Det er godt, for lige ud af æsken ikke er lyden ikke alverden. Klangen er mørk og indelukket, og der er ikke så meget fokus på detaljer, at tale og instrumenter kommer særlig tydeligt frem. Bassen er dog medrivende nok til, at det hænger sammen, men vi havde ventet mere af Tivoli.

<
>
(Foto: Producent)
Bedste pris på Tivoli Model One Digital
Pricerunner.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.

Wi-Fi og Bluetooth-streaming FM/DAB/DAB+ radio Multirum Spotify Connect, Tidal, Deezer App-betjening Aftagelig antenne Web: tivoliaudio.dk

Pris: 2705,-

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.