annonse
annonse

AEE S70 First Descent Edition

[wpusb]

Avanceret topmodel

Kameraet fra AEE har avancerede funktioner og glimrende brugervenlighed. Men det vigtigste er billedkvaliteten, som er rigtig god.

Her får du god billedkvalitet kombineret med vigtige funktioner, der er direkte tilgængelige på knapper på forsiden af kameraet. Kameraet giver naturlige farver og god skarphed, og udmærker sig også indendørs.
I mørke situationer kan der forekomme en del billedstøj, og billederne er ikke så skarpe, som vi kunne ønske os. På lydsiden er der også hørbar baggrundssusen.

Der følger en LCD-søger med til AEE S70 First Descent Edition, som kan klikkes fast på bagsiden af kameraet for at få et bedre overblik. Da bliver kameraet længere i dybden, og derfor findes der en anden dør til undervandshuset, der giver plads til kameraet med søger. Huset skulle i øvrigt kunne modstå vand så dybt som 100 meter.

En tyngdekraftsensor registrerer automatisk, hvis du pludselig har sat kursen ned ad slalomløjpen, og starter automatisk optagelsen. Når du stopper neden for bakken, pauser optagelsen. Funktionen er direkte tilgængelig på en knap på forsiden af kameraet. Det samme er Wi-Fi-funktionen, som gør, at kameraet kan betjenes med en mobil-app. Her kan alle indstillinger gøres, plus time-lapse funktionen og at tage billeder. Hvis du ikke vil til at fiske mobilen frem i situationen, kan optagelse startes direkte på kameraet, eller du kan bruge den medfølgende fjernbetjening – som kan starte og stoppe flere kameraer samtidig.

AEE_FirstDescent(2)

To flade, selvklæbende fæster medfølger samt to buede og en vinkelholder. Flere kan købes til hjelm, cykelstyr, surf-board, instrumentbræt osv. Kameraet kan også monteres på et universalstativ uden at skulle sidde i huset.

Kameraet i brug
Søgeren giver et godt overblik, men gør også kameraet større og tungere. Den kan dog tages af, hvis du hellere vil bruge mobil-app’en via Wi-Fi. Med den højeste optagelseskvalitet mister du videostrømmen i app’ens søger, i det øjeblik du trykker på optag, men da har du nok også andre ting at gøre end at glo ned i telefonen.

Videokvaliteten er rigtig godt med jævne, skarpe billeder og god farvebalance. Selv indendørs er hvidbalancen god med naturlige farver i ansigter og på træmøbler. Kameraet kan sagtens tåle fart og spænding, og holder godt på skarpheden, når man bevæger sig omkring i naturen.

Det, der mangler, er et lidt dybere sortniveau. Scener med meget skygge bliver lidt fladere end med GoPro og Garmin. Til gengæld tackler AEE modlys bedre end Panasonic, JVC og Isaw, og er generelt et bedre kamera.

Der følger en LCD-søger med til AEE S70 First Descent Edition, som kan klikkes fast på bagsiden af kameraet for at få et bedre overblik. Da bliver kameraet længere i dybden, og derfor findes der en anden dør til undervandshuset, der giver plads til kameraet med søger. Huset skulle i øvrigt kunne modstå vand så dybt som 100 meter. En tyngdekraftsensor registrerer automatisk, hvis du pludselig har sat kursen ned ad slalomløjpen, og starter automatisk optagelsen. Når du stopper neden for bakken, pauser optagelsen. Funktionen er direkte tilgængelig på en knap på forsiden af kameraet. Det samme er Wi-Fi-funktionen, som gør, at kameraet kan betjenes med en mobil-app. Her kan alle indstillinger gøres, plus time-lapse funktionen og at tage billeder. Hvis du ikke vil til at fiske mobilen frem i situationen, kan optagelse startes direkte på kameraet, eller du kan bruge den medfølgende fjernbetjening – som kan starte og stoppe flere kameraer samtidig. AEE_FirstDescent(2) To flade, selvklæbende fæster medfølger samt to buede og en vinkelholder. Flere kan købes til hjelm, cykelstyr, surf-board, instrumentbræt osv. Kameraet kan også monteres på et universalstativ uden at skulle sidde i huset. Kameraet i brug Søgeren giver et godt overblik, men gør også kameraet større og tungere. Den kan dog tages af, hvis du hellere vil bruge mobil-app’en via Wi-Fi. Med den højeste optagelseskvalitet mister du videostrømmen i app’ens søger, i det øjeblik du trykker på optag, men da har du nok også andre ting at gøre end at glo ned i telefonen. Videokvaliteten er rigtig godt med jævne, skarpe billeder og god farvebalance. Selv indendørs er hvidbalancen god med naturlige farver i ansigter og på træmøbler. Kameraet kan sagtens tåle fart og spænding, og holder godt på skarpheden, når man bevæger sig omkring i naturen. Det, der mangler, er et lidt dybere sortniveau. Scener med meget skygge bliver lidt fladere end med GoPro og Garmin. Til gengæld tackler AEE modlys bedre end Panasonic, JVC og Isaw, og er generelt et bedre kamera.
Vi tester mere end 450 produkter om året. Læs denne test, og få fuld adgang til Lyd & Billede.
Allerede abonnent? Log ind.
Prøveabonnement
0,-
Fri adgang til lydogbillede.dk
Bronzeabonnement
369,-pr/halvår
1/2 år (6 numre) Digitaludgaven Fri adgang til lydogbillede.dk
Sølvabonnement
660,-pr/år
1 år (11 numre) Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Guldabonnement
1.049,-pr/år
1 år (11 numre) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: 39 kr om måneden.

Med et abonnement på Lyd & Billede får du:

Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven (iPad/Android) hver måned Betydelig rabat Vælg selv længden af dit abonnement - og med eller uden film Stor velkomstgave
  • Vidvinkel: 120°-170°
  • Opløsning: 1080p 24-50 fps / 720p 50-100 fps / 480p 25 fps
  • Videoformat: MP4
  • Vandtæt: Ned til 100 m
  • Billedstabilisering: Nej
  • Lagerformat: SDXC (op til 64 GB)
  • Vægt m. batteri: 116 g
  • Batteri: 3,7 V 1500 mAh (ca. 2 timer)
Pris: 3000,-

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-