annonce
annonce

GoPro Hero3+ Black Edition

Fuld pakke

Verdens mest populære action-videokamera giver flot billedkvalitet i et super kompakt format kombineret med en bred vifte af udstyrsmuligheder.

Det mest kompakte actionkamera på markedet kan virkelig fæstnes til hvad som helst. Billedkvaliteten er rigtig god, og der er næsten ingen grænser for det tilgængelige udstyr.
Universelt skruefæste medfølger ikke, og kameraet skal være i undervandshuset for at kunne fastgøres til forskellige ting, medmindre man vil rode med strips og gaffertape. Batterilevetiden er ikke imponerende.

Black Edition er topmodellen med 4K billedsensor. Det er fire gange så høj opløsning som almindelig 1080p HD. Kameraet kan dog kun filme i 4K-opløsning ved 12 billeder i sekundet, hvilket i praksis er ubrugeligt til video, men hvis man bruger digital zoom for at reducere vidvinklen, sørger billedsensoren for, at 1080p video virkelig er 1080p, selv efter beskæring. Selv om billedprocessoren er blevet kraftigere i forhold til forgængeren, er den også mere batteribesparende.

I æsken finder man også en fjernbetjening, et selvklæbende fæste til fladt underlag og et til buet samt et højere fæste og et vinklet. Fæste til universalstativ er der dog ikke; det skal købes separat.

Intet actionkamera på markedet har mere ekstraudstyr end GoPro. Fæster til alle slags overflader plus cykelstyr og instrumentbræt samt stropper kan købes. Man kan også forlænge batterikapaciteten med et ekstra batteri, som klikkes fast på bagsiden, eller købe en LCD-søger med touch-skærm. Og mange andre spændende ting.

Kameraet i brug
Se billedet live med mobil-app’en (Android, iOS og Windows Phone), som også bruges til indstillinger og time-lapse (praktisk, hvis du vil filme en solopgang). Med den tilhørende fjernbetjening kan op til 50 (!) kameraer kontrolleres samtidig.

Billedkvaliteten er bedst på fuld vidvinkel. Selv om kameraet bevarer 1080p opløsning, når man zoomer ind, bliver billederne mere grumsede og uskarpe, især ved bevægelse. Nåle på træer bliver udetaljerede, og der kommer også mere billedstøj i skyggeområder.

Så brug vidvinkel, og nyd det mørke og fine sortniveau med godt knald på billederne. Farverne er mættede uden at blive overdrevne. Kameraet fungerer også fint indendørs, selv om mørke områder gror lidt mere til end med Garmin.

Lydmæssigt lyder GoPro klart i taleområdet. Der mangler bas, og diskanten kunne have været mere åben, men det er stadig langt bedre end med Garmin.

GoPro er ikke perfekt, men samlet set det bedste kompromis. Især når man lægger billedkvaliteten sammen med størrelsen og det tilgængelige tilbehør.

Black Edition er topmodellen med 4K billedsensor. Det er fire gange så høj opløsning som almindelig 1080p HD. Kameraet kan dog kun filme i 4K-opløsning ved 12 billeder i sekundet, hvilket i praksis er ubrugeligt til video, men hvis man bruger digital zoom for at reducere vidvinklen, sørger billedsensoren for, at 1080p video virkelig er 1080p, selv efter beskæring. Selv om billedprocessoren er blevet kraftigere i forhold til forgængeren, er den også mere batteribesparende. I æsken finder man også en fjernbetjening, et selvklæbende fæste til fladt underlag og et til buet samt et højere fæste og et vinklet. Fæste til universalstativ er der dog ikke; det skal købes separat. Intet actionkamera på markedet har mere ekstraudstyr end GoPro. Fæster til alle slags overflader plus cykelstyr og instrumentbræt samt stropper kan købes. Man kan også forlænge batterikapaciteten med et ekstra batteri, som klikkes fast på bagsiden, eller købe en LCD-søger med touch-skærm. Og mange andre spændende ting. Kameraet i brug Se billedet live med mobil-app’en (Android, iOS og Windows Phone), som også bruges til indstillinger og time-lapse (praktisk, hvis du vil filme en solopgang). Med den tilhørende fjernbetjening kan op til 50 (!) kameraer kontrolleres samtidig. Billedkvaliteten er bedst på fuld vidvinkel. Selv om kameraet bevarer 1080p opløsning, når man zoomer ind, bliver billederne mere grumsede og uskarpe, især ved bevægelse. Nåle på træer bliver udetaljerede, og der kommer også mere billedstøj i skyggeområder. Så brug vidvinkel, og nyd det mørke og fine sortniveau med godt knald på billederne. Farverne er mættede uden at blive overdrevne. Kameraet fungerer også fint indendørs, selv om mørke områder gror lidt mere til end med Garmin. Lydmæssigt lyder GoPro klart i taleområdet. Der mangler bas, og diskanten kunne have været mere åben, men det er stadig langt bedre end med Garmin. GoPro er ikke perfekt, men samlet set det bedste kompromis. Især når man lægger billedkvaliteten sammen med størrelsen og det tilgængelige tilbehør.
Vi tester mere end 450 produkter om året. Læs denne test, og få fuld adgang til Lyd & Billede.
Allerede abonnent? Log ind.
Prøveabonnement
0,-
Fri adgang til lydogbillede.dk
Bronzeabonnement
369,-pr/halvår
1/2 år (6 numre) Digitaludgaven Fri adgang til lydogbillede.dk
Sølvabonnement
660,-pr/år
1 år (11 numre) Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Guldabonnement
1.049,-pr/år
1 år (11 numre) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: 39 kr om måneden.

Med et abonnement på Lyd & Billede får du:

Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven (iPad/Android) hver måned Betydelig rabat Vælg selv længden af dit abonnement - og med eller uden film Stor velkomstgave
Bedste pris på GoPro Hero3+ Black Edition
Pricerunner.dk er en kommerciel partner til lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  • Vidvinkel: 127°-170°
  • Opløsning: 4K 12 fps / 2,7K 25 fps / 1080p 24-50 fps / 720p 48-100 fps / 480p 240 fps
  • Videoformat: MP4
  • Vandtæt: Ned til 40 m
  • Billedstabilisering: Nej
  • Lagerformat: SDXC (op til 64 GB)
  • Vægt m. batteri: 74 g
  • Batteri: 3,7 V 1180 mAh (ca. 1,5-2 timer)
Pris: 3599,-

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-