annonce
annonce

Isaw Extreme

Veludstyret

Isaw Extreme byder på skarpe billeder plus den mest veludstyrede standardpakke i testen.

Videokvaliteten er god med skarpe, detaljerede billeder og god farvemætning. Kameraet har testens største standard-udstyrspakke.
Ved den mindste smule modlys bliver billederne mørke, og lyden er præget af susen. LCD-søgeren gør kameraet lidt stort.

Isaw Extreme kommer med en masse holdere og anordninger i æsken. Undervandshuset er vandtæt ned til 60 meter, men kan også bruges i al slags vejr med åben luge for at få bedre lyd. I æsken er der desuden et metalskelet, som giver lettere adgang til knapper og funktioner, men ikke er vejrbestandigt.

Et selvklæbende fæste til buede overflader medfølger plus tre til plane flader, hvoraf det ene har ekstra stor klæbeflade. Der er også forskellige vinkelholdere og et lidt højere fæste til at få kameraet noget op fra underlaget. Skruefæste til universalstativ er der også. Andre holdere til f.eks. cykelstyr og brystrem samt med sugekop kan købes separat.

Kameraet i brug
Den indbyggede LCD-søger gør kameraet lettere at bruge i det daglige. Alternativt kan det betjenes med mobil-app’en via kameraets indbyggede Wi-Fi. Billedoverførsel fungerer også i maksimal opløsning, men indstillinger som opløsning og time-lapse må gøres på selve kameraet og ikke med app’en.

Isaw Extreme kan ikke siges at være stort og tungt, men den indbyggede søger fylder en del og gør det til et af de større actionkameraer. Især monteret i huset. Lysstyrken i søgeren er lav, så i dagslys kan det betale sig at bruge app’en.

Kameraet har en billedsensor fra Sony, men giver faktisk skarpere billeder end Sony HDR-AS30 og har et ganske højt detaljeniveau. Objekter i horisonten er en tand skarpere end med GoPro. Farvemætningen er fin, og kameraet fungerer også fint indendørs. Både lyse og lidt mørkere scenerier går fint, men på grund af det begrænsede kontrastområde bliver billederne lidt for mørke ved svagt modlys fra solen. Ikke nær så mørke som Panasonic, men det kan ikke måle sig med de bedste.

Isaw Extreme mangler elektronisk billedstabilisering, så det skal monteres fast og stabilt. Alternativt findes der masser af god software, der kan løse dette problem, såsom Deshaker i VirtualDub.

Lydkvaliteten bærer præg af hørbar susen og er ikke noget at skrive hjem om.

Isaw Extreme kommer med en masse holdere og anordninger i æsken. Undervandshuset er vandtæt ned til 60 meter, men kan også bruges i al slags vejr med åben luge for at få bedre lyd. I æsken er der desuden et metalskelet, som giver lettere adgang til knapper og funktioner, men ikke er vejrbestandigt. Et selvklæbende fæste til buede overflader medfølger plus tre til plane flader, hvoraf det ene har ekstra stor klæbeflade. Der er også forskellige vinkelholdere og et lidt højere fæste til at få kameraet noget op fra underlaget. Skruefæste til universalstativ er der også. Andre holdere til f.eks. cykelstyr og brystrem samt med sugekop kan købes separat. Kameraet i brug Den indbyggede LCD-søger gør kameraet lettere at bruge i det daglige. Alternativt kan det betjenes med mobil-app’en via kameraets indbyggede Wi-Fi. Billedoverførsel fungerer også i maksimal opløsning, men indstillinger som opløsning og time-lapse må gøres på selve kameraet og ikke med app’en. Isaw Extreme kan ikke siges at være stort og tungt, men den indbyggede søger fylder en del og gør det til et af de større actionkameraer. Især monteret i huset. Lysstyrken i søgeren er lav, så i dagslys kan det betale sig at bruge app’en. Kameraet har en billedsensor fra Sony, men giver faktisk skarpere billeder end Sony HDR-AS30 og har et ganske højt detaljeniveau. Objekter i horisonten er en tand skarpere end med GoPro. Farvemætningen er fin, og kameraet fungerer også fint indendørs. Både lyse og lidt mørkere scenerier går fint, men på grund af det begrænsede kontrastområde bliver billederne lidt for mørke ved svagt modlys fra solen. Ikke nær så mørke som Panasonic, men det kan ikke måle sig med de bedste. Isaw Extreme mangler elektronisk billedstabilisering, så det skal monteres fast og stabilt. Alternativt findes der masser af god software, der kan løse dette problem, såsom Deshaker i VirtualDub. Lydkvaliteten bærer præg af hørbar susen og er ikke noget at skrive hjem om.
Vi tester mere end 450 produkter om året. Læs denne test, og få fuld adgang til Lyd & Billede.
Allerede abonnent? Log ind.
Prøveabonnement
0,-
Fri adgang til lydogbillede.dk
Bronzeabonnement
369,-pr/halvår
1/2 år (6 numre) Digitaludgaven Fri adgang til lydogbillede.dk
Sølvabonnement
660,-pr/år
1 år (11 numre) Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Guldabonnement
1.049,-pr/år
1 år (11 numre) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: 39 kr om måneden.

Med et abonnement på Lyd & Billede får du:

Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven (iPad/Android) hver måned Betydelig rabat Vælg selv længden af dit abonnement - og med eller uden film Stor velkomstgave
Bedste pris på Isaw Extreme
Pricerunner.dk er en kommerciel partner til lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  • Vidvinkel: 152°
  • Opløsning: 1080p 30-60 fps / 720p 30-120 fps / 480p 240 fps
  • Videoformat: MP4
  • Vandtæt: Ned til 60 m
  • Billedstabilisering: Nej
  • Lagerformat: microSDHC (op til 32 GB)
  • Vægt m. batteri: 200 g
  • Batteri: 3,7 V 1200 mAh (ca. 2 timer)
Pris: 2800,-

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-