annonce
annonce

JVC GC-XA2 Adixxion

Skarp fokus

JVC’s kamera giver gode, skarpe billeder og behøver ikke undervandshus for at blive taget med på en dukkert. Det tåler også et ordentligt stød.

Adixxion tager skarpe billeder, især udendørs. God billedstabilisering giver mere rolige billeder, og på trods af den lille størrelse er der blevet plads til en LCD-søger.
I svagt indendørs lys bliver billederne lige lovlig mørke. Lyden er også ganske tynd.

Dette gummibelagte kamera er så robust, at det ikke behøver et ekstra hus, når man skal ud og filme i regn, sne eller mudder. Med en garanteret faldhøjde på to meter kan det tåle et godt stød. Skal du dykke dybere end fem meter, må du dog købe et undervandshus, som er ekstraudstyr.

Kameraet kan monteres på et standardstativ, og et selvklæbende universalfæste er inkluderet. Andre holdere kan købes, f.eks. en firepunkts strop, fæster til skibriller, stolper og cykelstyr, sugekopfæste samt en holder til to kameraer (f.eks. til 3D-optagelser). Indbygget LCD-søger giver fuldt overblik, men den sidder på siden af kameraet for at reducere størrelsen.

Kameraet har elektronisk billedstabilisering, som ved hjælp af gyroskopteknologi gør et mere præcist stykke arbejde, selv om den ikke kan måle sig med mekanisk stabilisering.

Kameraet i brug
App’en giver overblik over op til fire JVC-kameraer samtidig og kan starte optagelse på dem alle samtidig. Perfekt til flerkameraproduktioner! Man kan ikke indstille video-opløsning i app’en, men kan vælge film eller foto plus uendeligt loop, videoeffekter, højhastighedsoptagelse og time-lapse med op til 60 sekunder mellem hvert billede. Du kan også uploade videoer til YouTube eller streame direkte til en Ustream-konto.

JVC_Adixxion_GC-XA2

Billedkvaliteten er rigtig godt med en fin, neutral hvidbalance. Fokus er knivskarp, og billedstabiliseringen fungerer overraskende godt. Praktisk, hvis man er ude og løbe med kameraet på.

Der er god dybde i de sorte områder takket være et godt sortniveau. Noget billedstøj forekommer til tider, men ikke mere end med andre actionkameraer. Desuden holder JVC bedre på skarpheden ved hurtige bevægelser end GoPro, på trods af højere videokompression.

Adixxion er imidlertid ikke specielt godt i indendørs belysning; det bliver for mørkt. Det samme sker, når der er stor kontrast mellem lys og skygge i udsnittet. Lydkvaliteten er også meget tynd.

Dette gummibelagte kamera er så robust, at det ikke behøver et ekstra hus, når man skal ud og filme i regn, sne eller mudder. Med en garanteret faldhøjde på to meter kan det tåle et godt stød. Skal du dykke dybere end fem meter, må du dog købe et undervandshus, som er ekstraudstyr. Kameraet kan monteres på et standardstativ, og et selvklæbende universalfæste er inkluderet. Andre holdere kan købes, f.eks. en firepunkts strop, fæster til skibriller, stolper og cykelstyr, sugekopfæste samt en holder til to kameraer (f.eks. til 3D-optagelser). Indbygget LCD-søger giver fuldt overblik, men den sidder på siden af kameraet for at reducere størrelsen. Kameraet har elektronisk billedstabilisering, som ved hjælp af gyroskopteknologi gør et mere præcist stykke arbejde, selv om den ikke kan måle sig med mekanisk stabilisering. Kameraet i brug App’en giver overblik over op til fire JVC-kameraer samtidig og kan starte optagelse på dem alle samtidig. Perfekt til flerkameraproduktioner! Man kan ikke indstille video-opløsning i app’en, men kan vælge film eller foto plus uendeligt loop, videoeffekter, højhastighedsoptagelse og time-lapse med op til 60 sekunder mellem hvert billede. Du kan også uploade videoer til YouTube eller streame direkte til en Ustream-konto. JVC_Adixxion_GC-XA2 Billedkvaliteten er rigtig godt med en fin, neutral hvidbalance. Fokus er knivskarp, og billedstabiliseringen fungerer overraskende godt. Praktisk, hvis man er ude og løbe med kameraet på. Der er god dybde i de sorte områder takket være et godt sortniveau. Noget billedstøj forekommer til tider, men ikke mere end med andre actionkameraer. Desuden holder JVC bedre på skarpheden ved hurtige bevægelser end GoPro, på trods af højere videokompression. Adixxion er imidlertid ikke specielt godt i indendørs belysning; det bliver for mørkt. Det samme sker, når der er stor kontrast mellem lys og skygge i udsnittet. Lydkvaliteten er også meget tynd.
Vi tester mere end 450 produkter om året. Læs denne test, og få fuld adgang til Lyd & Billede.
Allerede abonnent? Log ind.
Prøveabonnement
0,-
Fri adgang til lydogbillede.dk
Bronzeabonnement
369,-pr/halvår
1/2 år (6 numre) Digitaludgaven Fri adgang til lydogbillede.dk
Sølvabonnement
660,-pr/år
1 år (11 numre) Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Guldabonnement
1.049,-pr/år
1 år (11 numre) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: 39 kr om måneden.

Med et abonnement på Lyd & Billede får du:

Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven (iPad/Android) hver måned Betydelig rabat Vælg selv længden af dit abonnement - og med eller uden film Stor velkomstgave
Bedste pris på JVC GC-XA2 Adixxion
Pricerunner.dk er en kommerciel partner til lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  • Vidvinkel: 137°
  • Opløsning: 1080p 25-50 fps / 720p 25-100 fps / 480p 25 fps
  • Videoformat: MP4
  • Vandtæt: Ned til 5 m
  • Billedstabilisering: Ja
  • Lagerformat: SDXC (op til 64 GB)
  • Vægt m. batteri: 135 g
  • Batteri: 3,7 V 1050 mAh (ca. 2 timer)
Pris: 2800,-

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk. [Heateor-SC]

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-