annonce
annonce

AKG K 326

Så bliv dog siddende!

Sports-høretelefoner kan man ikke bruge til ret meget, hvis de ikke sidder som støbt i øret. Det gør AKG K326 ikke.

Glimrende lyd
Sidder dårligt i øret

Hvor er det dog egentlig synd, for AKG K326 har virkelig en fantastisk god lyd, hvilket AKG jo også er kendt for. Tilmed spiller de overraskende højt – og det altså uden nogen form for forvrængning – hvilket andre producenter godt kunne lære noget af. Men ak, hvad skal det hele gøre godt for, når der nu er tale om sports-høretelefoner, der helst skulle sidde som støbt i øret, også mens man dyrker sport eller er aktiv på anden måde.

Det gør AKG K326 nemlig overhovedet ikke. Tværtimod. Der er ikke bare tale om, at de ved høj aktivitet indimellem kan falde ud af ørerne. Nej, der er tale om, at de til trods for ”anatomisk formede, skumbelagte ørekroge, der tilpasser sig perfekt til ørets form, så vægten fordeles” – som det så smukt hedder i AKG’s pressemateriale om de nye høretelefoner – nærmest nægter at blive siddende i ørerne, uanset hvor meget man bakser med dem. Enten det eller også har denne anmelder deforme ører.

God lyd, men hold dig væk, medmindre du kan få lov til at prøve dem først for at se, om de bliver siddende.

Hvor er det dog egentlig synd, for AKG K326 har virkelig en fantastisk god lyd, hvilket AKG jo også er kendt for. Tilmed spiller de overraskende højt – og det altså uden nogen form for forvrængning – hvilket andre producenter godt kunne lære noget af. Men ak, hvad skal det hele gøre godt for, når der nu er tale om sports-høretelefoner, der helst skulle sidde som støbt i øret, også mens man dyrker sport eller er aktiv på anden måde. Det gør AKG K326 nemlig overhovedet ikke. Tværtimod. Der er ikke bare tale om, at de ved høj aktivitet indimellem kan falde ud af ørerne. Nej, der er tale om, at de til trods for ”anatomisk formede, skumbelagte ørekroge, der tilpasser sig perfekt til ørets form, så vægten fordeles” – som det så smukt hedder i AKG’s pressemateriale om de nye høretelefoner – nærmest nægter at blive siddende i ørerne, uanset hvor meget man bakser med dem. Enten det eller også har denne anmelder deforme ører. God lyd, men hold dig væk, medmindre du kan få lov til at prøve dem først for at se, om de bliver siddende.
Vi tester mere end 450 produkter om året. Læs denne test, og få fuld adgang til Lyd & Billede.
Allerede abonnent? Log ind.
Prøveabonnement
0,-
Fri adgang til lydogbillede.dk
Bronzeabonnement
369,-pr/halvår
1/2 år (6 numre) Digitaludgaven Fri adgang til lydogbillede.dk
Sølvabonnement
660,-pr/år
1 år (11 numre) Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Guldabonnement
1.049,-pr/år
1 år (11 numre) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: 49 kr om måneden.

Med et abonnement på Lyd & Billede får du:

Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven (iPad/Android) hver måned Betydelig rabat Vælg selv længden af dit abonnement - og med eller uden film Stor velkomstgave
Bedste pris på AKG K 326
Pricerunner.dk er en kommerciel partner til lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  • Vægt: 5 g
  • Kabel: 1 meter
  • Farve: Sort eller rød
Pris: 449,-

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk. [Heateor-SC]

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-