annonse
annonse

Test af: Fitbit Alta HR

Alta HR slår testvinderen

Charge 2 var bedst i test, men Alta HR overhaler indenom.

Lyd & Billede mener

Alta HR har en masse nyttige funktioner og en god app til at holde styr på det hele. Batteriet skal kun lades op en gang om ugen.
Det er ærgerligt, at Alta HR ikke er vandtæt og derfor ikke kan tages med i bad eller i poolen. Det smalle display gør det svært at læse SMS-beskeder.
annonse

Vi har tidligere anmeldt fitness-trackeren Fitbit Charge 2 og var ganske begejstrede for den. Fitbit har et glimrende stykke software til at gemme og skabe overblik over dit aktivitetsniveau og laver generelt nogle ganske gode produkter. Der var dog et par ting, som vi gerne så forbedret.

Nogle af vores ønsker er gået i opfyldelse med den nye og lidt billigere Fitbit Alta HR, der kan meget af det samme som Charge 2, selv om nogle få funktioner er pillet ud. Tager vi det indlysende først, så er Alta HR mindre end sin forgænger, 25 procent for at være mere præcis. Du får dog stadig indbygget aktivitetssporing, pulsmåler, accelerometer, søvn-tracking og mulighed for at udskifte remmen.

Ligesom Charge 2 er Alta HR desværre ikke vandtæt, og du skal derfor huske at tage den af, inden du går i bad eller hopper i poolen. Det lyder måske fjollet, men er man vant til et vandtæt ur, er det noget af en omvæltning. Lige præcis den funktion ser vi meget gerne, at Fitbit får ind i deres næste tracker.

Bedre batteri

Heldigvis er der også nye tilføjelser, hvoraf batteriet nok er den største forbedring. Alta HR kan modsat sin ældre storebror holde strøm i godt syv dage, hvilket er to til tre dage ekstra. Det kan mærkes! Den mindre størrelse på enheden betyder samtidig, at trackeren ikke virker så bastant på armen, omend højden faktisk er den samme. Designet er meget ens, men stadig mere diskret.

Beskeder og notifikationer fra din telefon bliver vist i displayet, som det også var tilfældet på Charge 2, og Alta HR kan stadig tælle dine skridt, give et estimat på kalorieforbrændingen, vise, hvor mange minutter du har været aktiv, samt opdatere dig på pulsen. Målingerne er som tidligere ikke 100 procent nøjagtige. F.eks. fik vi flere gange ros for 10.000 daglige skridt, mens vi vaskede op. Ja, det giver ikke rigtig nogen mening.

Lidt færre funktioner

Fakta & Rating:
 • Bluetooth 4.0 Touch-skærm Aktivitetssporing 24/7 Pulsmåling Accelerometer Telefonmeddelelser Udskiftelige remme Batteri: Op til 7 dage Pris: 1.299 kroner www.fitbit.com

  Producent:
  Pris:
  1.299,-

  Læs også:

  Stadig den kraftigste

  Asus beviser med G703, at de stadig fortjener førertrøjen.

  Larmer som en jetjager

  Alienware skruer op for opløsningen – og blæserne.

  Udstyrsstykke i kæmpeformat

  Der er ikke undladt noget i MSi’s titaniske gaming-maskine. Det kan mærkes på bærbarheden.

  Svendestykke fra HP

  HP’s Omen-serie er blevet en ligeværdig konkurrent til de etablerede gaming-mærker.

  Kraftkarl i slank indpakning

  Skinnet bedrager i Acers gamerlaptop, som har langt flere muskler end først antaget.

  Toppen af poppen

  Hvilken gaming-computer ville du vælge, hvis du vandt i lotto? Vi har testet fem brutale laptops, hvor der ikke er sparet på noget.

  Udstyrsstykke med sportstuning

  Du kan få HyperX’ tastatur, lige som du vil have det.

  Gentleman-dræberen

  Afdæmpet design og lækker teknik med ergonomisk komfort.

  Hot rod-keyboard

  Ultrakompakt tastatur med turneringsmål er kynisk som et oversavet haglgevær.

  Taster til sofaspillere

  Hvis trådløs forbindelse er spørgsmålet for dig, er Logitechs gaming-tastatur svaret.

  Bedre håndelag i spillene

  Få fingerspidsfornemmelse for din gaming. Vi har lagt hånd på fire mekaniske tastaturer til spil.

  Lås op med mobilen

  Hvorfor vride eller rode med nøgler, når man kan fjernstyre?

  annonse
  annonse
  annonse
  annonse
  -

  Lyd & Billede

  Som læser har du kun ret til at benytte indholdet på lydogbillede.dk til personlige og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål, forudsat at du henviser til kilden og respekterer eventuelle rettighedsangivelser og/eller -forbehold. Du må ikke bruge indhold til andre formål eller på andre måder end dem, der udtrykkeligt er tilladt.