annonce
annonce

Sonos Connect + Sonos Bridge + Dali Zensor 1

Dynamik og opløsning

Sonos har meget populære streamingssystemer med multirumsløning. Dalis nye budgethøjttalere giver desuden meget god lyd for pengene.

Sonos Connect:Amp (tidligere ZP120) er en netværksstreamer med indbygget forstærker. Streaming fra computeren kan gøres direkte, men det fungerer bedst at installere Sonos Desktop Controller på Mac eller pc. Er du vant til at bruge programmer som iTunes, Windows Media Player eller Winamp, må du nu vænne dig til noget nyt på Sonos. Programmet funker fint, men download Sonos Controller til Android eller Apples håndholdte for bedst mulig brugervenlighed.

Den nye Zensor-serie fra Dali tager over som den nye i budgetserien. Dali hævder at have puttet de absolut bedste elementer til pengene ind i højttalere, arbejdet meget med delefiltrene og i det hele taget fået det maksimale ud af budgettet. Boghyldemodellen Zensor 1 er derfor en naturlig kandidat at teste sammen med Sonos-produkterne.

Lydkvaliteten er i en anden klasse end de andre mikroanlæg, vi har testet sidste år. Der er bedre sammenhæng i tonerne, bassen er fastere og mere opløst, og den dynamiske kontrast er væsentlig bedre end hos resten. Dette begynder endelig at nærme sig ordentlig hi-fi. Dali-højttalerne har nogle resonanser i øvre bas, som maskerer lidt ind imellem, men til prisen er det meget godt. Zonos-forstærkeren holdet et stramt greb om højttalerne, lyden er hurtig og med god opløsning i toppen. Selv om der findes billigere mikroanlæg, skal der alligevel meget til at slå dette anlæg, når vi snakker om valuta for pengene. Har du brug for dybere bas, kan en subwoofer kobles til.

Bedste pris på Sonos Connect + Sonos Bridge + Dali Zensor 1
Pricerunner.dk er en kommerciel partner til lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk. [Heateor-SC]

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-