annonce
annonce

Klipsch RF-62 II

Gulvhøjttalere – budget

Kan du lide din musik højt, barskt og hårdtslående, får du det ikke meget bedre i denne prisklasse end Klipsch RF62 mkII. Den kan også meget mere.

Den nye Reference-serie er arvtageren til Klipsch´s mest populære serie gennem tiderne. Ved første øjekast er der ikke meget forandret, men mkII-udgaven af RF-62 har fået en udvendig ansigtsløftning sammen med opgraderede elementer. RF-62 II er med sine 6,5 tommers basser og Tractrix diskanthon en stor højttaler, som oser af lydtryk og morskab. Klipsch´s RF-serie er populære højttalere hos hjemmebiografpublikummet og ikke uden grund. De hornbestykkede højttalere er meget effektive og kan spille højt med få watt ind. Samtidig tåler de mere end gennemsnittet. Men overraskende nok er det ikke kvantiteten, men lydkvaliteten som er mest imponerende.

RF62 byder på stor, mægtig og velkontrolleret lyd. Bassen går dybt, men er alligevel stram og kontrolleret. Mellemtonen er fyldig og varm og har en klarhed, som vi savner fra mange af konkurrenterne i prisklassen.

Stemmegengivelsen fra sangerinder er mægtig og nuanceret. Klipsch klinger friskt ud i overtonerne, men er også generøs i mellemtonen på samme tid. Grove baryton- og bassangere kommer også godt ud fra basregisteret. Totalt set lyder den vældig behagelig og friskt afstemt. At horndiskanten i Klipsch-højttalerne tåler langt højere lydtryk end en domediskant har fordele, ikke bare ved vedvarende høje lydtryk, men giver også overskud ved mere normale lytte niveauer.

Klipsch-højttalerne byder på masser dynamik, liv og morskab, men lyder også overraskende ”hi-fi” med en jævn klangbalance og behagelig opløst diskantgengivelse. Årets gulvhøjttaler i budgetklassen!

Den nye Reference-serie er arvtageren til Klipsch´s mest populære serie gennem tiderne. Ved første øjekast er der ikke meget forandret, men mkII-udgaven af RF-62 har fået en udvendig ansigtsløftning sammen med opgraderede elementer. RF-62 II er med sine 6,5 tommers basser og Tractrix diskanthon en stor højttaler, som oser af lydtryk og morskab. Klipsch´s RF-serie er populære højttalere hos hjemmebiografpublikummet og ikke uden grund. De hornbestykkede højttalere er meget effektive og kan spille højt med få watt ind. Samtidig tåler de mere end gennemsnittet. Men overraskende nok er det ikke kvantiteten, men lydkvaliteten som er mest imponerende. RF62 byder på stor, mægtig og velkontrolleret lyd. Bassen går dybt, men er alligevel stram og kontrolleret. Mellemtonen er fyldig og varm og har en klarhed, som vi savner fra mange af konkurrenterne i prisklassen. Stemmegengivelsen fra sangerinder er mægtig og nuanceret. Klipsch klinger friskt ud i overtonerne, men er også generøs i mellemtonen på samme tid. Grove baryton- og bassangere kommer også godt ud fra basregisteret. Totalt set lyder den vældig behagelig og friskt afstemt. At horndiskanten i Klipsch-højttalerne tåler langt højere lydtryk end en domediskant har fordele, ikke bare ved vedvarende høje lydtryk, men giver også overskud ved mere normale lytte niveauer. Klipsch-højttalerne byder på masser dynamik, liv og morskab, men lyder også overraskende ”hi-fi” med en jævn klangbalance og behagelig opløst diskantgengivelse. Årets gulvhøjttaler i budgetklassen!
Vi tester mere end 450 produkter om året. Læs denne test, og få fuld adgang til Lyd & Billede.
Allerede abonnent? Log ind.
Prøveabonnement
0,-
Fri adgang til lydogbillede.dk
Bronzeabonnement
369,-pr/halvår
1/2 år (6 numre) Digitaludgaven Fri adgang til lydogbillede.dk
Sølvabonnement
660,-pr/år
1 år (11 numre) Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Guldabonnement
1.049,-pr/år
1 år (11 numre) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: 49 kr om måneden.

Med et abonnement på Lyd & Billede får du:

Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven (iPad/Android) hver måned Betydelig rabat Vælg selv længden af dit abonnement - og med eller uden film Stor velkomstgave
Bedste pris på Klipsch RF-62 II
Pricerunner.dk er en kommerciel partner til lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk. [Heateor-SC]

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-