annonce
annonce

Årets bedste 2011: Hovedtelefoner

Årets anbefalede hovedtelefoner

Et par gode hovedtelefoner kan give dig musikoplevelser, du ikke troede, var muligt, og det bare for nogle få hundrede kroner.

Få produkter kan give en så umiddelbar hørbar klangforbedring, som et par gode hovedtelefoner. Enten man skal udskifte propperne, som fulgte med mobiltelefonen, eller lytte på musik i fred og ro i hjemmet, så behøver det ikke at blive dyrt.

Gode ørepropper får man til en 400-500 kroner, det samme med hovedtelefoner. Og er man kræsen, er det fantastisk meget glæde at hente i hovedtelefoner til en tusindlap eller to.

Ørepropper
Problemet er, at de fleste ørepropper, som man putter i yderøret, ikke giver nogen god isolation mod støj samtidig med at de sidder dårligt og lyder tynde. Så er propper af den type, som man putter ind i øregangen meget bedre. De dæmper støj meget bedre end almindelige propper, og man hører mere musik og mindre støj. De findes også med små ørebøjler, som man skal gå efter, hvis man skal bruge dem til træning.

Hovedtelefoner
Når man skal vælge almindelige hovedtelefoner, er det klogt at prøve dem på. Tjek komforten. Klemmer de? Føles de tunge? Isolerer de godt? Spørg i butikken, hvis du er usikker på, om de passer til mobílen eller anlægget derhjemme. Hovedtelefoner, som dækker rundt om øret, i stedet for på øret, giver gerne bedre komfort og isolation.

Støjdæmpning
Hovedtelefoner med støjdæmning eller noise canelling er gode at have, hvis man rejser meget, men man betaler ekstra for elektronikken, som giver dig aktiv støjdæmning, og mange af dem spiller ikke musik, når batteriet er tømt.

Trådløse
Trådløse hovedtelefoner er først og fremmest praktiske, men, som ved hovedtelefoner med aktiv støjdæmning, betaler man ekstra for den trådløse tilslutning. Et par gode hovedtelefoner er bedst, når de er tilsluttet med en ledning. Da får man bedre lyd for pengene.

Bedste pris på Årets bedste 2011: Hovedtelefoner
Pricerunner.dk er en kommerciel partner til lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk. [Heateor-SC]

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-