annonce
annonce

Beyerdynamic T70

Kraftfuld komfort

Blandt de to hovedtelefoner, som imponerede os mest i 2011, var det T70 som knebent stak af med sejren. Her er grunden.

High-end hovedtelefonerne fra Beyerdynamic bruger kraftig magnetteknologi, som har en styrke op til 1 Tesla. Det gør kraftfulde dem og meget dynamiske. T70 nedstammer fra topmodellen Tesla 1, men står ikke meget tilbage for dem, selv om prisen er den halve. Bærekomforten er fremragende, særlig når man tager vægten på 330 gram i betragtning. De lukkede hovedtelefoner dæmper støj meget godt af et par hovedtelefoner uden støjdæmpning at være, og så er der meget lidt, der trækker ned på lydkvaliteten.

Mellemtonen gengiver vokaler silkeblødt og med troværdig klangkarakter. Der kan være en lille smule s-lyde på vokaler, der kan lyde som sch-lyde, men alt fra klavermusik og strygere, til akustiske guitarer og kontrabasser gengives med ypperlig præcision. Og uden farvning af nogen betydning.

Beyerdynamic T 70 er, som topmodellen Tesla 1, meget komfortable at have på hovedet. Slægtskabet strækker sig heldigvis også til lydkvaliteten, som måske er det bedste, vi har hørt under kr. 4.000. Balancen, gennemsigtigheden, den lynhurtige dynamik og knapt nogen betoninger overhovedet, gør dem til vores klare førstevalg blandt lukkede hovedtelefoner i denne prisklasse. T 70 udfordrer også åbne hovedtelefoner på deres eget domæne, men bonussen er, at her får man god støjdæmpning oven i købet. Der findes en udgave kaldet T 70p for dem der vil have samme lydkvalitet på bærbare afspillere.

High-end hovedtelefonerne fra Beyerdynamic bruger kraftig magnetteknologi, som har en styrke op til 1 Tesla. Det gør kraftfulde dem og meget dynamiske. T70 nedstammer fra topmodellen Tesla 1, men står ikke meget tilbage for dem, selv om prisen er den halve. Bærekomforten er fremragende, særlig når man tager vægten på 330 gram i betragtning. De lukkede hovedtelefoner dæmper støj meget godt af et par hovedtelefoner uden støjdæmpning at være, og så er der meget lidt, der trækker ned på lydkvaliteten. Mellemtonen gengiver vokaler silkeblødt og med troværdig klangkarakter. Der kan være en lille smule s-lyde på vokaler, der kan lyde som sch-lyde, men alt fra klavermusik og strygere, til akustiske guitarer og kontrabasser gengives med ypperlig præcision. Og uden farvning af nogen betydning. Beyerdynamic T 70 er, som topmodellen Tesla 1, meget komfortable at have på hovedet. Slægtskabet strækker sig heldigvis også til lydkvaliteten, som måske er det bedste, vi har hørt under kr. 4.000. Balancen, gennemsigtigheden, den lynhurtige dynamik og knapt nogen betoninger overhovedet, gør dem til vores klare førstevalg blandt lukkede hovedtelefoner i denne prisklasse. T 70 udfordrer også åbne hovedtelefoner på deres eget domæne, men bonussen er, at her får man god støjdæmpning oven i købet. Der findes en udgave kaldet T 70p for dem der vil have samme lydkvalitet på bærbare afspillere.
Vi tester mere end 450 produkter om året. Læs denne test, og få fuld adgang til Lyd & Billede.
Allerede abonnent? Log ind.
Prøveabonnement
0,-
Fri adgang til lydogbillede.dk
Bronzeabonnement
369,-pr/halvår
1/2 år (6 numre) Digitaludgaven Fri adgang til lydogbillede.dk
Sølvabonnement
660,-pr/år
1 år (11 numre) Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Guldabonnement
1.049,-pr/år
1 år (11 numre) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: 49 kr om måneden.

Med et abonnement på Lyd & Billede får du:

Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven (iPad/Android) hver måned Betydelig rabat Vælg selv længden af dit abonnement - og med eller uden film Stor velkomstgave
Bedste pris på Beyerdynamic T70
Pricerunner.dk er en kommerciel partner til lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk. [Heateor-SC]

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-