annonse
annonse
Test af: Logitech Ultimate Ears TripleFi 10

Alle gode ting er tre-vejs

Ultimate Ears TripleFi 10 har tre højttalerelementer i hver prop, for krystalklar lyd i hele frekvensområdet.

annonse

TripleFi 10 er Ultimate Ears nye topmodel blandt universelt tilpassede ørepropper (dyrere, specialtilpassede propper findes). Hele tre højttalerelementer giver lyd til hvert øre, med et passivt delefilter, som retter bas, mellemtone og diskant til hvert sit element. Dette giver en stor lydmæssig fordel, ikke mindst når vi taler om høj dynamik og lav forvrængning. Ulempen er, at soklerne til propperne bliver store for at få plads til delefilteret og elementerne. I tilfældet TripleFi 10 stikker sokkelen ca. to cm ud, hvilket er løst med en bøjle, som foldes rund om øret for at holde propperne på plads. Derfor er det ikke noget problem til daglig brug.

De koster en del, men til gengæld har Ultimate Ears TripleFi 10 få sidestykker blandt ørepropper. Specielt dynamikken udmærker sig. Hvert trommeslag smælder hårdt, for så at dø ud lige så hurtigt som det kom. Der er meget luft omkring instrumenterne, og sjældent hører vi så klare sangstemmer. Basresponsen er heftig uden at blive for fed, og det er i det hele taget særdeles lidt at udsætte på TripleFi 10.

Selv de bedste hovedtelefoner gør ikke propperne til skamme, for dette er lyd i særklasse. Endnu mere luft i toppen af overtonerne, og propperne kunne konkurrere med langt dyrere sager. Er du på udkig efter propper, som virkelig tåler noget, og som gengiver musikken med samme glimrende lydkarakter på alle niveauer, kan du stoppe din søgning her.

Læs også:

En Aura af System Audio

”Lille højttaler med ægte SA lyd” – således reklamerer System Audio selv for sine seneste kompakthøjttalere. Og de holder hvad de lover.

Årets anbefalede hovedtelefoner

Et par gode hovedtelefoner kan give dig musikoplevelser, du ikke troede, var muligt, og det bare for nogle få hundrede kroner.

Kraftfuld komfort

Blandt de to hovedtelefoner, som imponerede os mest i 2011, var det T70 som knebent stak af med sejren. Her er grunden.

Årets anbefalede højttalere

Årets kavalkade indeholder et eventyrligt udvalg af højttalere i alle prisklasser, størrelser og former, fra bitte små reolhøjttalere og hele vejen op til køleskabsstørrelse.

Kompakthøjttaler – budget

Blandt de små og billige højttalere, vi har testet i år, er det Dali Lektor 2, som kombinerer flest positive egenskaber.

Gulvhøjttalere – budget

Kan du lide din musik højt, barskt og hårdtslående, får du det ikke meget bedre i denne prisklasse end Klipsch RF62 mkII. Den kan også meget mere.

Gulvhøjttalere – mellemklassen

Den elegante CM8 fra Bowers & Wilkens er noget af det lækreste, vi har set – og hørt – længe.

Kompakthøjttalere – topklasse

Jeg fryder mig over den standhaftige bas, dynamikken og det usædvanlige åbne lydlandskab. Jeg undrer mig over, at højttalerne ikke er større…..

Dynamik og opløsning

Sonos har meget populære streamingssystemer med multirumsløning. Dalis nye budgethøjttalere giver desuden meget god lyd for pengene.

Mere krudt

En større subwoofer giver mere bastryk og større toner, og den voksne centerhøjttaler giver mere fylde til dialogerne.

Tættere på Nirvana

Du får ikke bedre lyd fra anlægget, end det du putter ind i det, og i kategorien signalkilder er Linn Akurate DS definitivt i gourmet-klassen.

Årets anbefalede forstærkere

Gode højttalere blomstrer kun med en god forstærker til at drive dem. Vi har sat os for at finde de bedste forstærkere, fra billig til dyr.

På forsiden nå

Sony VPL-VW760ES

Når det gælder at servere ægte 4K-opløsning med fantastisk billedkvalitet, er Sony klart den mest aggressive projektorproducent. Med undtagelse af...

6 trådløse fitnesspropper

Ikke alle ser det som en fest at trække deres korpus hen til det lokale fitnesscenter for at forbrænde kalorier....

Focal Kanta No.2

Når jeg hører ordet high-end, tænker jeg tre ting: Bedre lyd, end de fleste kan drømme om; dyrere, end næsten...

Annihilation

Annihilation er ikke nogen letfordøjelig film, og den er heller ikke velegnet til tanketom popcornunderholdning en fredag aften. Men både...

Olympus PEN E-PL9

For mange er størrelsen på kameraet afgørende. Hvis det er for stort og tungt, betyder det ofte, at det ikke...

5 streaming-forstærkere

For mange har mobiltelefonen taget over som hovedkilde, når musik skal lægge stemningen derhjemme. Folk, der går op i lydkvalitet,...

The Man With the Iron Heart

Tyskeren Reinhard Heydrich (Clarke) kom ind i nazistpartiet gennem sin meget overtalende kone (Pike). Himmler udpegede ham hurtigt til leder...
annonse
annonse
annonse
annonse