annonse
annonse
annonse

Buffalo LinkStation Duo

Buffalo LinkStation Duo

Nem opsætning Fylder meget lidt
Langsomme harddiske

Buffalo har længe slået deres folder inden for lagermedier og er på ingen måde nye inden for NAS-servere. Det ses også tydeligt med LinkStation Duo, som består af en diskret lille kasse på størrelse med en lille brødrister, med tre dioder på fronten. Enheden her understøtter to harddiske, og er du ikke tilfreds med dem, der følger med, eller størrelsen på dem, kan de med lethed skiftes ud. Det foregår meget simpelt ved at tage frontpladen af og så ellers fjerne de indbyggede drev – helt uden brug af værktøj. Det er super smart og måske noget, der kan anbefales, da de indbyggede drev ikke er de hurtigste på markedet.

Nem opsætning
I pakken med Linkstation Duo følger en cd. Sæt den i dit dvd-drev, og kør den automatiske installation. Det hele sker stort set automatisk, og du skal ikke tage stilling til ret meget. Kort efter har du adgang til enheden, og programmet har sågar smidt en genvej på Skrivebordet. Dét er brugervenlighed! Web-interfacet er stort set lige så simpelt, men det undrede mig nu, at standard-kodeordet ikke var ”admin”, men i stedet ”password”. Oven i købet er det en kende langsomt og skal loade, hver gang du skifter fane. Det er dog til at overse, da man ikke behøver rode rundt herinde særlig meget efter den oprindelige opsætning af brugere og privilegier.

Her er hvad der skal være
Linkstation Duo kan ud over at agere filserver bruges til stort set alle tænkelige formål. Du kan streame alle dine mediefiler, printe dokumenter takket være printerserveren eller hente filer med BitTorrent klienten. Den er fuldt kompatibel med Mac og understøtter dermed Time Machine og iTunes server, og kan tilgås via nettet, så du har adgang til dine filer, uanset hvor i verden du befinder dig. Det er smart. Den eneste begrænsning må være, at der kun er en enkelt USB-port på bagsiden.

Konklusion
Buffalo Linkstation Duo er en rigtig fornuftig lille NAS, der pris og funktions-mæssigt ligger rigtig solidt i svinget. Det er ikke den hurtigste på markedet, hvilket måske kan skyldes de indbyggede harddiske på kun 5400 rpm, men de kan nemt skiftes ud takket være quick-swap. Den er stille, nem at sætte op og nem at konfigurere.

Buffalo har længe slået deres folder inden for lagermedier og er på ingen måde nye inden for NAS-servere. Det ses også tydeligt med LinkStation Duo, som består af en diskret lille kasse på størrelse med en lille brødrister, med tre dioder på fronten. Enheden her understøtter to harddiske, og er du ikke tilfreds med dem, der følger med, eller størrelsen på dem, kan de med lethed skiftes ud. Det foregår meget simpelt ved at tage frontpladen af og så ellers fjerne de indbyggede drev – helt uden brug af værktøj. Det er super smart og måske noget, der kan anbefales, da de indbyggede drev ikke er de hurtigste på markedet. Nem opsætning I pakken med Linkstation Duo følger en cd. Sæt den i dit dvd-drev, og kør den automatiske installation. Det hele sker stort set automatisk, og du skal ikke tage stilling til ret meget. Kort efter har du adgang til enheden, og programmet har sågar smidt en genvej på Skrivebordet. Dét er brugervenlighed! Web-interfacet er stort set lige så simpelt, men det undrede mig nu, at standard-kodeordet ikke var ”admin”, men i stedet ”password”. Oven i købet er det en kende langsomt og skal loade, hver gang du skifter fane. Det er dog til at overse, da man ikke behøver rode rundt herinde særlig meget efter den oprindelige opsætning af brugere og privilegier. Her er hvad der skal være Linkstation Duo kan ud over at agere filserver bruges til stort set alle tænkelige formål. Du kan streame alle dine mediefiler, printe dokumenter takket være printerserveren eller hente filer med BitTorrent klienten. Den er fuldt kompatibel med Mac og understøtter dermed Time Machine og iTunes server, og kan tilgås via nettet, så du har adgang til dine filer, uanset hvor i verden du befinder dig. Det er smart. Den eneste begrænsning må være, at der kun er en enkelt USB-port på bagsiden. Konklusion Buffalo Linkstation Duo er en rigtig fornuftig lille NAS, der pris og funktions-mæssigt ligger rigtig solidt i svinget. Det er ikke den hurtigste på markedet, hvilket måske kan skyldes de indbyggede harddiske på kun 5400 rpm, men de kan nemt skiftes ud takket være quick-swap. Den er stille, nem at sætte op og nem at konfigurere.
Vi tester mere end 450 produkter om året. Læs denne test, og få fuld adgang til Lyd & Billede.
Allerede abonnent? Log ind.
Prøveabonnement
0,-
Fri adgang til lydogbillede.dk
Bronzeabonnement
369,-pr/halvår
1/2 år (6 numre) Digitaludgaven Fri adgang til lydogbillede.dk
Sølvabonnement
660,-pr/år
1 år (11 numre) Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Guldabonnement
1.049,-pr/år
1 år (11 numre) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: 49 kr om måneden.

Med et abonnement på Lyd & Billede får du:

Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven (iPad/Android) hver måned Betydelig rabat Vælg selv længden af dit abonnement - og med eller uden film Stor velkomstgave
Bedste pris på Buffalo LinkStation Duo
Pricerunner.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  • 1 TB
  • Raid0
  • Gigabit Ethernet
  • USB
  • iTunes-server, FTP-server
  • BitTorrent-klient
  • Buffalo Web Access
  • Direct Copy
  • Mål: 12,7 x 20,4 x 8,6 cm
  • Vægt: 2,3 kg
Pris: 1400,-

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.
Error: View f1cf4efu6y may not exist

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-