annonse
annonse
annonse

Panasonic TX-L47DT50Y

Flot farvegengivelse

Panasonics plasmaskærme er berømte for deres gode billedkvalitet, men i år har japanerne ønsket at konkurrere med Samsung og LG på ”hjemmebane” med nye, flotte LED-baserede skærme.

Flot design og byggekvalitet Bred indsynsvinkel
Begrænset sortniveau

I denne skærm bruger Panasonic deres eget billedpanel, IPS Alpha. Den fremmeste egenskab for denne skærm er den gode betragtningsvinkel, som gør, at man får et godt billede med jævne farver, selv når man ikke sidder direkte foran skærmen. Panasonic-skærmen byder også på en meget god farvegengivelse lige ud af kassen – her er det ikke nødvendigt at lave de store justeringer for at få et naturligt billede. 47DT50 har også et vældig detaljeret billede, som får den mindste detalje med fremfor kun at fokusere på de skarpeste objekter. Sortniveauet er derimod ikke helt på højde med det, som Philips og LG præsterer, og man må finde sig i, at de mørkeste scener ser lidt grå-grå ud. Det blanke glas foran skærmen giver desuden en vis spejleffekt.

Lydkvalitet
47DT50 har en overraskende god lydkvalitet af et helt tyndt tv at være. Der er ikke meget plads til højttalere i det slanke skrog, men Panasonic har monteret en fuldtonehøjttaler omme på bagsiden, som giver god og fyldig lyd, mens den dog kan blive lidt skarp i overtonerne.

Brugervenlighed
Panasonic har absolut den enkleste fjernbetjening i testen med store og tydelige knapper, som er lette at tyde selv for den ”ældre garde”, samt genvejs-knapper til de vigtigste funktioner. Ligeledes er menuerne overskuelige og nemme at forstå. Panasonic har også skjulte betjeningsknapper på bagsiden – men tænd/sluk knappen kan være vanskelig at nå, hvis tv´et hænges på væggen.

Konklusion
Panasonic-skærmen er et godt allround-tv. Det har skarpe billeder og god farvegengivelse og er nemt at betjene. Det mangler bare lidt sortniveau og kontrast for at nå helt op til de bedste.

Bedste pris på Panasonic TX-L47DT50Y
Pricerunner.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  • 47” 3D LED LCD, 1920 x 1080
  • MPEG4
  • 4 x HDMI
  • VGA pc-indgang
  • Smart Viera netplatform
Pris: 12500,-

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.
Error: View f1cf4efu6y may not exist

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-