annonse
annonse

Panasonic TX-L47DT50Y

Flot farvegengivelse

Panasonics plasmaskærme er berømte for deres gode billedkvalitet, men i år har japanerne ønsket at konkurrere med Samsung og LG på ”hjemmebane” med nye, flotte LED-baserede skærme.

Lyd & Billede mener

Flot design og byggekvalitet Bred indsynsvinkel
Begrænset sortniveau

I denne skærm bruger Panasonic deres eget billedpanel, IPS Alpha. Den fremmeste egenskab for denne skærm er den gode betragtningsvinkel, som gør, at man får et godt billede med jævne farver, selv når man ikke sidder direkte foran skærmen. Panasonic-skærmen byder også på en meget god farvegengivelse lige ud af kassen – her er det ikke nødvendigt at lave de store justeringer for at få et naturligt billede. 47DT50 har også et vældig detaljeret billede, som får den mindste detalje med fremfor kun at fokusere på de skarpeste objekter. Sortniveauet er derimod ikke helt på højde med det, som Philips og LG præsterer, og man må finde sig i, at de mørkeste scener ser lidt grå-grå ud. Det blanke glas foran skærmen giver desuden en vis spejleffekt.

Lydkvalitet
47DT50 har en overraskende god lydkvalitet af et helt tyndt tv at være. Der er ikke meget plads til højttalere i det slanke skrog, men Panasonic har monteret en fuldtonehøjttaler omme på bagsiden, som giver god og fyldig lyd, mens den dog kan blive lidt skarp i overtonerne.

  • 47” 3D LED LCD, 1920 x 1080
  • MPEG4
  • 4 x HDMI
  • VGA pc-indgang
  • Smart Viera netplatform
Pris: 12500,-