annonse
annonse
annonse

Drift Stealth 2

Godt til det meste

Drifts mindste actionkamera er kompakt og vandtæt. Det er også det kamera, der giver de lyseste indendørsbilleder.

Drift Stealth 2 giver lysere video indendørs end konkurrenterne. Lyden er udmærket med klar tale. Batteritiden er rigtig god, og vi kan godt lide, at objektivet kan drejes.
Dækslet til hukommelseskort og USB-port er lidt svært at skrue af. Lyden kan blive noget tynd, og man kan ikke lave slowmotion-optagelser i HD. Lidt gulstik i billedet.

Stealth 2 er Drifts bud på et kompakt action-videokamera. Det er vejrbestandigt og stænksikkert, men skal man dykke med det, må man købe et undervandshus ved siden af.

Der medfølger to selvklæbende fæster til henholdsvis flade og buede overflader samt et, der kan sættes på skibriller. Desuden sidder der et skruehul på undersiden til at fastgøre kameraet på stativ. For at gøre det lettere at vinkle kameraet rigtigt kan objektivet drejes 300 grader. Mange andre fæster fås separat, bl.a. til selfie-stang, cykelstyr, med sugekop og mere endnu.

Batteriet er ikke udskifteligt, men til gengæld skulle det holde op til tre timer ved stuetemperatur. Undertegnede kan skrive under på, at batteriet holder længere end de andre, men præcis hvor længe har vi ikke testet. Skulle man få brug for mere tid, fungerer kameraet med ekstern strøm fra USB, f.eks. en nødlader.

 

Drift_Stealth2_miljo

 

Kameraet i brug

Displayet på højre side af kameraet viser info om opløsning og optagetilstand, men giver ikke noget billede af, hvad man filmer. Det får man derimod, hvis man downloader app’en Drift Connect til iPhone eller Android-smartphones. Her kan man også vælge imellem forskellige optagetilstande og indstillinger.

Videokvaliteten er bedre end med både Sony og Polaroid. Hvis man kan lide, at kameraet skruer lidt op for lyset i situationer med begrænset lys, bliver man glad for Stealth 2. Indendørs i almindeligt dagslys fik vi lysere billeder fra dette end fra noget andet kamera. Man får lidt støj med i købet, men det er ikke kritisk. Objekter i nærheden af eventuelle lyskilder vil dog brænde ud i hvid.

Også udendørs i dagslys er billederne skarpere og finere end med Sony og Polaroid. Der er lidt gulstik i dem, som giver et varmt udtryk. Lidt som om det er solopgang, selv om det er midt på dagen. Desuden bliver kameraet tydeligt påvirket af den rullende lukker, idet billedet slingrer ved hurtige bevægelser og rysten på kamerahånden. Her kan man overveje 720p opløsning og 50 eller 60 fps.

Lydkvaliteten fra kameraet er ganske god med klar tale. Men ved høj hastighed eller meget blæst bliver det støjende. Et undervandshus hjælper.

Stealth 2 er Drifts bud på et kompakt action-videokamera. Det er vejrbestandigt og stænksikkert, men skal man dykke med det, må man købe et undervandshus ved siden af. Der medfølger to selvklæbende fæster til henholdsvis flade og buede overflader samt et, der kan sættes på skibriller. Desuden sidder der et skruehul på undersiden til at fastgøre kameraet på stativ. For at gøre det lettere at vinkle kameraet rigtigt kan objektivet drejes 300 grader. Mange andre fæster fås separat, bl.a. til selfie-stang, cykelstyr, med sugekop og mere endnu. Batteriet er ikke udskifteligt, men til gengæld skulle det holde op til tre timer ved stuetemperatur. Undertegnede kan skrive under på, at batteriet holder længere end de andre, men præcis hvor længe har vi ikke testet. Skulle man få brug for mere tid, fungerer kameraet med ekstern strøm fra USB, f.eks. en nødlader.   Drift_Stealth2_miljo  

Kameraet i brug

Displayet på højre side af kameraet viser info om opløsning og optagetilstand, men giver ikke noget billede af, hvad man filmer. Det får man derimod, hvis man downloader app’en Drift Connect til iPhone eller Android-smartphones. Her kan man også vælge imellem forskellige optagetilstande og indstillinger. Videokvaliteten er bedre end med både Sony og Polaroid. Hvis man kan lide, at kameraet skruer lidt op for lyset i situationer med begrænset lys, bliver man glad for Stealth 2. Indendørs i almindeligt dagslys fik vi lysere billeder fra dette end fra noget andet kamera. Man får lidt støj med i købet, men det er ikke kritisk. Objekter i nærheden af eventuelle lyskilder vil dog brænde ud i hvid. Også udendørs i dagslys er billederne skarpere og finere end med Sony og Polaroid. Der er lidt gulstik i dem, som giver et varmt udtryk. Lidt som om det er solopgang, selv om det er midt på dagen. Desuden bliver kameraet tydeligt påvirket af den rullende lukker, idet billedet slingrer ved hurtige bevægelser og rysten på kamerahånden. Her kan man overveje 720p opløsning og 50 eller 60 fps. Lydkvaliteten fra kameraet er ganske god med klar tale. Men ved høj hastighed eller meget blæst bliver det støjende. Et undervandshus hjælper.
Vi tester mere end 450 produkter om året. Læs denne test, og få fuld adgang til Lyd & Billede.
Allerede abonnent? Log ind.
Prøveabonnement
0,-
Fri adgang til lydogbillede.dk
Bronzeabonnement
369,-pr/halvår
1/2 år (6 numre) Digitaludgaven Fri adgang til lydogbillede.dk
Sølvabonnement
660,-pr/år
1 år (11 numre) Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Guldabonnement
1.049,-pr/år
1 år (11 numre) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: 49 kr om måneden.

Med et abonnement på Lyd & Billede får du:

Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven (iPad/Android) hver måned Betydelig rabat Vælg selv længden af dit abonnement - og med eller uden film Stor velkomstgave
Bedste pris på Drift Stealth 2
Pricerunner.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  • Vidvinkel: 135°, drejeligt objektiv
  • Opløsning: 1080p, 25-30 fps / 720p, 25-60 fps
  • Videoformat: MP4 (H.264)
  • Billedserier og time-lapse
  • Stænksikkert, ikke vandtæt
  • Lagring: microSDHC (op til 32 GB)
  • Vægt m. batteri: 97 g
  • Ekstern oplader: Nej (ekstern strøm kan bruges)
  • Batteri: 1500 mAh (3 timer), ikke udskifteligt
Pris: 1590,-

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.
Error: View f1cf4efu6y may not exist

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-