annonce
annonce

Panasonic Lumix DMC-FT3

Til eventyr og vand

Panasonic fortsætter med at dominere blandt de vandtætte kameraer og byder i år på endnu flere finesser til en lavere pris. Det er bare at takke og tage imod.

FT-serien har lige siden det kom frem vundet vore tests af barske kameraer, og FT3 er ingen undtagelse. Til trods for at det ikke længere er i metal, tåler det et fald på respektable to meter. Endnu mærkeligere er det, at det også klarer op til 12 meters vanddybde, noget som er mere end forgængeren. Tager man kameraet med på skiferien, er det også godt, at det fungerer ned til 10 minusgrader.

Kamerahuset er blevet mere afrundet, noget som giver et bedre greb. Firevejsknappen er distinkt og let at arbejde med, og udløseren er let komme til og passende følsom. Hurtigindstillingsknappen, som vi kender fra mange andre modeller, gør det let at komme til de vanskeligste indstillinger. Man har, smart nok, også lavet motivvalgene til sport, sne, strand og vand lettere tilgængelige end de mindre almindelige motivprogrammer for et sådant kamera.

Af at være et kamera med indbygget optik, er billedkvaliteten god, og der er ingen forstyrrende forvrængninger hverken i vidvinkel eller i tele. Skarpheden er god og farvegengivelsen god med bare en anelse gulstik under vand, hvor det ellers glimrer med udmærket præstation under dårlige lysforhold. Af et kamera, som faktisk er blevet billigere siden sidste år til trods for alle nyhederne, er det imponerende.

Bedste pris på Panasonic Lumix DMC-FT3
Pricerunner.dk er en kommerciel partner til lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk. [Heateor-SC]

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-