annonce
annonce

LG 360 Cam

Lidt for billigt

LG 360 CAM er nemt at bruge, men resultatet er skuffende.

Nemt at komme i gang med og anvende. Har bl.a. en hurtig udløser til stillbilleder. Både indbygget lager og mulighed for udvidelse.
Ingen mulighed for redigering af video eller billeder i app’en. Og testens dårligste billedkvalitet.

Det billigste kamera i testen er også det mest tilgængelige. Det er nemt at komme i gang med og nemt at bruge. Det har både 4 gigabyte indbygget lager og mulighed for udvidelse via microSD-kort, og ud over at filme i 360 grader – som det gør med to linser – kan du også vælge blot at bruge den ene linse og tage billeder i 180 graders perspektiv. Tager du stillbilleder via app’en, aktiveres udløseren med det samme, hvilket andre kameraer i testen har problemer med.

Men så er det også slut på legen. Som det eneste kamera kommer LG 360 CAM ikke med nogen redigeringsmuligheder i den medfølgende app, og der bliver heller ikke stillet noget andet program til rådighed til formålet – hverken på mobilen eller andetsteds.

Det værste er dog billedkvaliteten, som især på stillbilleder er både grynet og uskarp. I videoklip er samlingen – den såkaldte stitching – ret tydelig, og vi oplever også decideret forvrængning af objekter i filmene.

Selv om LG 360 CAM er en del billigere end de andre kameraer, er det ikke rigtig billigt med en pris på flere tusind kroner. Så vi kunne godt have ønsket os noget mere for pengene.

Bedste pris på LG 360 Cam
Pricerunner.dk er en kommerciel partner til lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  • Opløsning: 13 MP
  • Trådløst: 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0
  • Lager: 4 GB indbygget + microSD-kort (op til 2 TB)
  • Mål og vægt: 40 x 97 x 25 mm / (ikke oplyst)
  • Batteri: 1200 mAh
Pris: 1839,-

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk. [Heateor-SC]

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-