annonce
annonce

Samsung Gear 360

Oktober 2016Samsung Gear 360

Faktisk bedst, men …

Samsung Gear 360 er det bedste kamera. Der er bare et enkelt aber dabei.

Blændende god billedkvalitet og masser af mulighed for redigering både i app og på computer.
Besværlig opsætning. Kan kun bruges med Samsungs egne Galaxy-mobiler.

Hvis du ikke har en Samsung Galaxy smartphone, behøver du ikke at læse videre (medmindre du overvejer at anskaffe dig en). For Samsung Gear 360 virker udelukkende med Samsungs egne Galaxy-mobiler, og det er uden tvivl det største minus ved et produkt, der ellers ville have været en klar testvinder.

Okay, det var også lidt for besværligt at få det til at spille mellem mobil og kamera, selv om sidstnævnte har NFC-understøttelse, og selv om Samsung ligesom har produceret det hele selv – inklusive softwaren. Alligevel kom vi først i gang efter flere forgæves forsøg og en opdatering af diverse Android-services.

Men når det er sagt, så er der ikke så meget andet at kritisere ved Gear 360. App’en er nem at bruge, og man kan redigere sine videoer og billeder i selve app’en – eller på sin computer via programmet Gear 360 Action Director, som Samsung stiller gratis til rådighed.

Gear 360 filmer med to linser (og derfor kan du også tage billeder i 180 graders perspektiv), men der er stort set ingen spor af samlinger (stitching) i de færdige videoer. Videobilledet er knivskarpt – også i randområderne – og uden hakken, selv om der kun filmes i 30 fps. Tværtimod leverer Gear 360 et færdigt produkt, som både i forhold til detaljer, skarphed og opløsning er bedre end noget, konkurrenterne kan præstere.

Bedste pris på Samsung Gear 360
Pricerunner.dk er en kommerciel partner til lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  • Opløsning: 3840 x 1920
  • Trådløst: 802.11 ac/a/b/g/n, Bluetooth 4.1, NFC
  • Lager: microSD-kort (op til 256 GB)
  • Mål og vægt: 56,3 x 66,7 x 60,1 mm / 152 g
  • Batteri: 1350 mAh, op til 140 minutters levetid
Pris: 2999,-

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk. [Heateor-SC]

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-