annonce
annonce

6 multifunktionsprintere

Fotoprintere til røverpriser

Hvor god er en billig printer til fotoudskrifter sammenlignet med dobbelt så dyre luksusmodeller?

Vi bad de tre største producenter om en virkelig billig fotoprinter, en storsælger ude i butikkerne. De viste sig at havne omkring 7-800 kroner i udsalgspris. Så bad vi dem om en dobbelt så dyr printer, for at se hvad man egentlig får for de ekstra penge.

Printerne blev installeret efter alle kunstens regler og fik nye blækpatroner og godt fotopapir. Vi printede et antal testbilleder, som alle har det til fælles, at de afslører mangler. Nogen havde vældig fine detaljer, som let kunne blive udflydende, nogen havde store kontraster, skarpe overgange, fine graderinger eller afslørende hudtoner. Vi udskrev desuden kunstneriske testbilleder med farveskalaler, farveblandinger og mønstre, som direkte peger på problemområder. Billederne blev derefter vurderet i en blindtest og rangeret.

I løbet af testen noterede vi, hvor lette de var at installere og bruge, om de larmede eller var langsomme, samt om de havde nogle interessante finesser. De forskellige punkter fik karakter, og til slut fik de en totalkarakter, hvor prisen blev indregnet.

Bedste pris på 6 multifunktionsprintere
Pricerunner.dk er en kommerciel partner til lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk. [Heateor-SC]

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-