annonse
annonse

Samsung Galaxy S II

Fuldtræffer fra Samsung

Galaxy S II er mobilen som rammer plet på alle punkter. Tynd, hurtig og lækker.

Vores favorit blandt Androidmobilerne sidste år var Galaxy S, og efterfølgeren hare endnu flere imponerende specifikationer. Den er tynd som få, har god og stor skærm og flere hestekræfter under panseret end nogen anden mobil, men alligevel udmærket batteri.

Hele telefonen er tynd som Xperia Arc er på det tyndeste sted, noget som gør den til en af de tyndeste smartphones og helt sikkert den lækreste af præstationsmodellerne. Trods det, føles den stabil og pålidelig. Skærmen er desuden virkelig stor og har en udmærket opløsning med AMOLED+ skærm. Det indebærer klare farver, god kontrast og betragtningsvinkel samt udmærket lysstyrke. Hele skærmen dækkes af Gorilla Glass, som giver god beskyttelse mod ridser og stød.

Den indbyggede hukommelse er på generøse 16 gigabyte, og det kan udvides med et MicroSD-kort på op til 32 gigabyte. LG var måske først med dual-core processor i sin Optimus 2X, men Galaxy S II er 20 procent hurtigere ifølge vore test. Trods det er batteritiden blandt de bedste i klassen.