annonce
annonce
annonce
Tilbud: Fuld digital adgang til Lyd & Billede i 4 uger for 0 ,- Prøv Lyd & Billede
Test:

MSi GE62VR-7RF 651NE Camo Edition

MSi GE62VR-7RF 651NE Camo Edition
annonce

Klædt på til kamp

MSi stiller op med et festligt indslag i form af denne camouflagemalede specialudgave.

Plus lbadvantages
Forfriskende design. Solid byggekvalitet. Og endda med optisk drev!
Minus lbdisadvantages
Langsom processor. Den fysisk største maskine i testen – uden at man får mere.

MSi er blandt de mest trofaste leverandører af gaming-computere. Vi har testet masser af vellykkede modeller fra dem. Både i supersværvægtsklassen og mere slanke modeller til tykke tegnebøger. Med GE62VR-7RF 651NE Camo Edition er vi dog nede i en pris, hvor flere kan være med.

Som navnet siger, er maskinen i testen en “limited edition” med camouflagefarver. Alt bortset fra bunden og den ret brede ramme omkring skærmen er lakeret i brunlig-beige ørkencamouflage. Men modellen fås selvfølgelig også i sort.

Camouflagemønster bruges normalt til at sløre tilstedeværelsen af noget. MSi’s camouflagemalede laptop går dog på ingen måde i ét med omgivelserne. Hvis du vil vække opmærksomhed ved LAN-partyet, er det denne her, du skal hive op af rygsækken!

Som vanligt hos MSi er tastaturet leveret af danske SteelSeries, og lyden er tunet af Dynaudio. Tastaturet er RGB-belyst. Der er ikke et væld af avancerede animationer, men lidt hyggebelysning til spillet.

MSi’s camouflage-laptop er perfekt klædt til et slag Counter-Strike GO!

Benchmarks

Grafikkortet er, som det tydeligvis er normen i klassen, et GeForce GTX 1060. Det sikrer en fornuftig 3D-ydelse. Processoren er til gengæld kun en 2,8 GHz Intel Core i7-7700HQ, som var blandt de bedste – i fjor. Det ses på Geekbench-testen, der ligger en fjerdedel under de hurtigste.

Skærmen klarer desværre kun 60 Hz opdatering. Det er lidt synd i hurtige spil som Counter-Strike GO – som maskinen ellers har det perfekte udseende til!

MSi’s camouflage-laptop er perfekt klædt til et slag Counter-Strike GO!

Konklusion

MSi GE62VR-7RF 651NE Camo Edition er en sjov maskine med et udseende, der signalerer 3D-skydespil. Byggekvaliteten er solid, og tastaturet fra SteelSeries og Dynaudio-lyden tæller på positivsiden. Men generationerne går lynhurtigt i gaming, og den langsomme processor og et kabinet, der kunne have været mindre, trækker ned. Jeg ville ikke for tre år siden have troet, at et dvd-drev kunne blive et minus i en bærbar. Men det er det i dag.

Processor: 2,8 GHz Intel Core i7-7700HQ quad-core (8 tråde)

Skærm: 15,6” Full HD, 1920 x 1080 @ 60 Hz

Hukommelse: 16 GB ram / 256 GB SSD + 1 TB HDD

Grafik: Nvidia GeForce GTX 1060 m. 3 GB ram

Styresystem: Windows 10

Mål og vægt: 38,6 x 2,9 x 26 cm / 2,4 kg

Integreret HD-webcam, Wi-Fi 802ac, Bluetooth 4.2, Gigabit Ethernet, USB-C, 2 x USB 3.0, Mini DisplayPort, HDMI, digital lyd ud, mikrofon, lyd ind/ud, kortlæser

Web: msi.com


Pris: 11.790 kr
MSi GE62VR-7RF 651NE Camo Edition produktside
Bedste pris på MSi GE62VR-7RF 651NE Camo Edition
Pricerunner.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
Geekbench: 15.016 (multi-core), 4.500 (single-core) PCMark 10: 4.611 3DMark Fire Strike: 9.546 3DMark Time Spy: 3.720 Cinebench R15: 92,7 fps/729 cb HDTach: 435 MB/s Batteritest: 1:58 timer
  4 Gaming-laptops
  Også i denne test:
  Asus ROG STRIX GL504GM-ES244T
  Fest og farver
  Set ved siden af de kæmpemaskiner, som vi tidligere har testet fra Asus’ ROG-serie, er Asus ROG STRIX GL504GM en lilleput. Der er tale om en 15,6 tommers laptop på knap tre cm i tykkelsen og en vægt på 2,4 kg. Det er i øvrigt stort set identiske mål med de øvrige i testen. Kabinettet er af sort plast, undtagen bagsiden af skærmen, der er af poleret sort aluminium med ROG-logoet oplyst i RGB-farver, og toppen af tastaturet, hvor et meget afdæmpet, gråt camouflagemønster giver et “barskt” præg. Men ikke så barskt som ørkenkrigeren MSi. Som den eneste i testen…...
  HP Pavilion Gaming Laptop 15-cx081 5no
  Ulv i fåreklæder
  Selv om HP i et par år har slået på tromme for deres spilmærke, Omen, kommer der stadig spilcomputere ud under det almindelige HP-navn. HP Pavilion Gaming 15-cx081 5no er en forholdsvis civilt udseende og slank bærbar på 15,6 tommer. Kun de ekstra mange ventilationshuller i det sortanodiserede aluminiumkabinet afslører, at der gemmer sig spilmuskler indeni. Det slanke indtryk forstærkes af, at siderne er skrå, så maskinen virker tyndere. Tastaturet er i orden og reagerer passende kvikt for et membrantastatur, og der er plads nok mellem tasterne til at undgå livstruende fejl i kampens hede. Touchpad’en er til gengæld både…...
  Lenovo Legion Y530-15ICH
  Business-gameren
  Lenovo er mest kendt for deres firkantede, sorte erhvervsbærbare, der er lige så driftssikre, som de er uinspirerende. De senere år har de dog gjort en del for at ryste det støvede image af sig, men det er første gang, de deltager i en test af gaming-computere hos os. Lenovo Legion Y530 gør sit bedste for at ligne en slankere maskine, end det egentlig er tilfældet. Siderne på kabinettet skråner indad forneden, og skærmen er rykket fremad, så pc’en ikke virker helt så dyb. Kabinettet er i plast overalt. Det virker lidt billigt, men det er okay til prisen. Lenovo…...
  Har du noget at tilføje?
  Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

  Læs også

  annonce
  Luk menu