annonse
annonse
annonse

Fitbit Charge

App’en giver dig kontrol

Armbåndet er tyndt og diskret, og Fitbit Charge lykkes med det meste og er snublende tæt på vores krav.

God batterilevetid og robust drift med en app, der giver et godt samlet overblik over aktiviteter og søvn.
Kan kun regne med skabelontal ved træning.

Loader hurtigt, har lang batterilevetid og stabil, problemfri drift. Fitbit Charge imponerede indimellem, og måleren hører til de alternativer, jeg klassificerer som et sikkert køb. Den er dog ikke perfekt og havde – ligesom alle de andre – problemer med træning i fitnesscenter. Det er først og fremmest logging af gang, løb og cykling, det drejer sig om.

Armbåndet er ikke særlig resistent over for vand, og det kan ses på strukturen med dets eksponerede skruer og mekaniske knap. Skærmen viser tid, skridt, distance, antal trapper og kalorier, og holder man knappen inde et par sekunder, får man et stopur. Det viser også, hvem der ringer. Ikke mange smart-funktioner, men det er nok – og mere, end mange andre tilbyder. Armringen er lavet af gummi og bliver siddende uden at irritere alt for meget.

 

<
>

 

Fitbit Charge er et aktivitetsarmbånd fra ende til anden, og det kan ses på app’en, der tydeligt inddeler info om dagens aktiviteter. Det er hurtigt og let at navigere i. Søvnovervågningen sker automatisk, hvilket er vældig godt, når det fungerer, men noget hø, når det ikke fungerer. Det registrerede f.eks. ikke lørdagens powernap, fordi den lå uden for min specificerede sovetid, og nogle nætter blev slet ikke registreret.

Man kan angive aktiviteter som styrketræning og motionscykling manuelt under Track Exercise, men det er lidt af en nødløsning, så Fitbit har begrænset formåen her. Man kan ikke specificere omfanget; i stedet beregner armbåndet et standardtal for min cykeltræning, hvor en time er 477 kcal, uanset hvor hårdt jeg har kørt.

Andre funktioner er at registrere indtag af vand og kalorier, som man kan veje op mod den beregnede forbrænding. Som en bonus er der mulighed for at udfordre sig selv med udvidede mål.

 

Konklusion

I det store og hele fungerer Fitbit Charge godt. Man får tydelig information via app’en, og man kan se sit aktivitetsniveau med historik op til et år (!), f.eks. antallet af aktive minutter og mængden af forbrændte kalorier. Fitbit er kort sagt en afslappet løsning, der lader dig selv bestemme.

 

Fitbit-Charge_6 Fitbit-Charge_5

Loader hurtigt, har lang batterilevetid og stabil, problemfri drift. Fitbit Charge imponerede indimellem, og måleren hører til de alternativer, jeg klassificerer som et sikkert køb. Den er dog ikke perfekt og havde – ligesom alle de andre – problemer med træning i fitnesscenter. Det er først og fremmest logging af gang, løb og cykling, det drejer sig om. Armbåndet er ikke særlig resistent over for vand, og det kan ses på strukturen med dets eksponerede skruer og mekaniske knap. Skærmen viser tid, skridt, distance, antal trapper og kalorier, og holder man knappen inde et par sekunder, får man et stopur. Det viser også, hvem der ringer. Ikke mange smart-funktioner, men det er nok – og mere, end mange andre tilbyder. Armringen er lavet af gummi og bliver siddende uden at irritere alt for meget.   [gallery ids="52106,52105,52104"]   Fitbit Charge er et aktivitetsarmbånd fra ende til anden, og det kan ses på app’en, der tydeligt inddeler info om dagens aktiviteter. Det er hurtigt og let at navigere i. Søvnovervågningen sker automatisk, hvilket er vældig godt, når det fungerer, men noget hø, når det ikke fungerer. Det registrerede f.eks. ikke lørdagens powernap, fordi den lå uden for min specificerede sovetid, og nogle nætter blev slet ikke registreret. Man kan angive aktiviteter som styrketræning og motionscykling manuelt under Track Exercise, men det er lidt af en nødløsning, så Fitbit har begrænset formåen her. Man kan ikke specificere omfanget; i stedet beregner armbåndet et standardtal for min cykeltræning, hvor en time er 477 kcal, uanset hvor hårdt jeg har kørt. Andre funktioner er at registrere indtag af vand og kalorier, som man kan veje op mod den beregnede forbrænding. Som en bonus er der mulighed for at udfordre sig selv med udvidede mål.  

Konklusion

I det store og hele fungerer Fitbit Charge godt. Man får tydelig information via app’en, og man kan se sit aktivitetsniveau med historik op til et år (!), f.eks. antallet af aktive minutter og mængden af forbrændte kalorier. Fitbit er kort sagt en afslappet løsning, der lader dig selv bestemme.   Fitbit-Charge_6 Fitbit-Charge_5
Vi tester mere end 450 produkter om året. Læs denne test, og få fuld adgang til Lyd & Billede.
Allerede abonnent? Log ind.
Prøveabonnement
0,-
Fri adgang til lydogbillede.dk
Bronzeabonnement
369,-pr/halvår
1/2 år (6 numre) Digitaludgaven Fri adgang til lydogbillede.dk
Sølvabonnement
660,-pr/år
1 år (11 numre) Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Guldabonnement
1.049,-pr/år
1 år (11 numre) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: 49 kr om måneden.

Med et abonnement på Lyd & Billede f&aringr du:

Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven (iPad/Android) hver måned Betydelig rabat Vælg selv længden af dit abonnement - og med eller uden film Stor velkomstgave
Bedste pris på Fitbit Charge
Pricerunner.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  • Understøtter: iPhone 4S, Android
  • Armbånd: S (140-165 mm), L (160-193 mm), XL (198-231 mm)
  • Batteritid: 7-10 dage
  • Vandtæthed: “Sved og regn”, bruser anbefales ikke
Pris: 1000,-

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.