annonse
annonse
annonse

Garmin Vivosmart

Pæn skridttæller

Diskret med elegant touch-skærm, men det er ikke nok til at løfte produktet fra skridttællerniveau

Bedste armbånd med diskret pasform og touch-skærm.
Mister ofte synkroniseringen. I bund og grund bare en skridttæller med ekstra funktioner.

Garmin giver os langt det mest fleksible og behagelige armbånd. Som en 10 mm tyk (på fronten) og 15 mm bred sort stribe sidder Garmin Vivosmart meget diskret på håndleddet. Alligevel har det en touch-skærm og tilstrækkelig kapacitet til, at man kan læse meddelelser og beskeder samt se, hvem der ringer på telefonen.

Der er også en alarm, hvis man sidder stille for længe, ligesom man kan styre musikken og endda finde sin telefon, så længe der er Bluetooth-forbindelse og Garmin-app’en kører i baggrunden. Hvilket dog er lettere sagt end gjort.

Garmins app kan ikke rigtig håndtere min træning. Den tolker et cykelpas som et par tusind ekstra skridt, og jeg kan tilføje en “manuel aktivitet” med indendørs cykling som skabelon for optællingen. Det giver et rimeligt tal (722 kcal), men det tæller ikke på nogen måde med i mine aktivitetsmål eller min forbrænding; i stedet bliver al min træning bare en slags sidespor.

 

<
>

 

Alt, hvad Garmin registrerer, er hvad skridttælleren når frem til gennem gang og jogging. Det er også kun det, man kan se som historik. Man kan så parre det med et pulsbånd fra Garmin, men igen mangler overblikket. Søvnovervågningen virker derimod ret godt, når man aktiverer funktionen manuelt. Derimod kan powernaps ikke håndteres.

Desværre fungerede enheden dårligt, og der var problemer med både Bluetooth-forbindelse og synkronisering. Da jeg havde løst problemet med Bluetooth-koblingen, ville programmet stadig ikke synkronisere med info fra armbåndet. “Serverfejl” var forklaringen.

Konklusion

Vivosmart er først og fremmest en skridttæller med udvidede telefonfunktioner. Jeg kan godt lide det, fordi det er et rart armbånd, der virkelig supplerer telefonen. Derfor er det trist, at det er så fejlbehæftet. Selve armbåndet fortjener opmærksomhed, mens app’en og synkroniseringen trænger til noget opmærksomhed fra Garmin selv.

 

Garmin-vivosmart_2

Garmin giver os langt det mest fleksible og behagelige armbånd. Som en 10 mm tyk (på fronten) og 15 mm bred sort stribe sidder Garmin Vivosmart meget diskret på håndleddet. Alligevel har det en touch-skærm og tilstrækkelig kapacitet til, at man kan læse meddelelser og beskeder samt se, hvem der ringer på telefonen. Der er også en alarm, hvis man sidder stille for længe, ligesom man kan styre musikken og endda finde sin telefon, så længe der er Bluetooth-forbindelse og Garmin-app’en kører i baggrunden. Hvilket dog er lettere sagt end gjort. Garmins app kan ikke rigtig håndtere min træning. Den tolker et cykelpas som et par tusind ekstra skridt, og jeg kan tilføje en “manuel aktivitet” med indendørs cykling som skabelon for optællingen. Det giver et rimeligt tal (722 kcal), men det tæller ikke på nogen måde med i mine aktivitetsmål eller min forbrænding; i stedet bliver al min træning bare en slags sidespor.   [gallery ids="52107,52108,52109,52110"]   Alt, hvad Garmin registrerer, er hvad skridttælleren når frem til gennem gang og jogging. Det er også kun det, man kan se som historik. Man kan så parre det med et pulsbånd fra Garmin, men igen mangler overblikket. Søvnovervågningen virker derimod ret godt, når man aktiverer funktionen manuelt. Derimod kan powernaps ikke håndteres. Desværre fungerede enheden dårligt, og der var problemer med både Bluetooth-forbindelse og synkronisering. Da jeg havde løst problemet med Bluetooth-koblingen, ville programmet stadig ikke synkronisere med info fra armbåndet. “Serverfejl” var forklaringen.

Konklusion

Vivosmart er først og fremmest en skridttæller med udvidede telefonfunktioner. Jeg kan godt lide det, fordi det er et rart armbånd, der virkelig supplerer telefonen. Derfor er det trist, at det er så fejlbehæftet. Selve armbåndet fortjener opmærksomhed, mens app’en og synkroniseringen trænger til noget opmærksomhed fra Garmin selv.   Garmin-vivosmart_2
Vi tester mere end 450 produkter om året. Læs denne test, og få fuld adgang til Lyd & Billede.
Allerede abonnent? Log ind.
Prøveabonnement
0,-
Fri adgang til lydogbillede.dk
Bronzeabonnement
369,-pr/halvår
1/2 år (6 numre) Digitaludgaven Fri adgang til lydogbillede.dk
Sølvabonnement
660,-pr/år
1 år (11 numre) Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Guldabonnement
1.049,-pr/år
1 år (11 numre) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: 49 kr om måneden.

Med et abonnement på Lyd & Billede f&aringr du:

Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven (iPad/Android) hver måned Betydelig rabat Vælg selv længden af dit abonnement - og med eller uden film Stor velkomstgave
Bedste pris på Garmin Vivosmart
Pricerunner.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  • Understøtter: iPhone 4S, Android
  • Armbånd: S (127-172 mm), L (155-221 mm)
  • Batteritid: 7 dage
  • Vandtæthed: 50 m, bruser og svømning
Pris: 1500,-

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.