annonse
annonse
annonse

Jawbone UP24

03 2015Jawbone UP24
03 2015Jawbone UP24

App’en giver sejren

Tonsvis af funktioner og den bedste app gør Jawbone til testvinder. Igen.

Det eneste armbånd med en app, der kan håndtere alle situationer i testen.
Det er app’en, der gør det hele. Selve armbåndet imponerer ikke.

Jawbone UP24Jawbone har været med et stykke tid og fået opbygget interesse om deres smart designede aktivitetsarmbånd.

Armbåndet er blandt de tynde og smalle, selv om det ikke virker sådan, når man ser billederne. UP24 minder mere om et pyntearmbånd og er lidt plasticagtigt. Ingen skærm, bare en indikator for dag- og nattilstand (søvn) samt en mekanisk trykknap, som i forskellige kombinationer bruges til at skifte mellem disse tilstande – inklusive en fin powernap-funktion, hvor armbåndet kan overvåge en lille lur og vække mig før den dybe søvn.

Jawbone UP24 er det eneste produkt i testen, der kan tackle alle de situationer, vi tester – med en vis manuel indsats. App’en er også proaktiv og opfordrer mig til at øge skridtmålet og til at gå tidligere i seng for at få mere søvn. Det registrerer også perioder med aktivitet i løbet af dagen og spørger, hvad jeg lavede.

 

 

Brugerfladen er letforståelig, omend lidt rodet, og der er masser af fornuftige funktioner. Armbåndet advarer mig, når jeg er for stillesiddende, og kan også give push-notifikationer. En justérbar database med fødevarer, kalorier og træningsformer er inkluderet samt en stærk funktion til social sporing af andre brugere.

Alt dette kan man nemt styre via UP-app’en, og her er Jawbone klart overlegen med hurtig respons og synkronisering uden problemer i løbet af testperioden. Tak for det!

Armbåndet kan stadig ikke registrere cykelpas og styrketræning på egen hånd, men man kan tilføje det manuelt og angive, hvor meget man har anstrengt sig – en funktion, som de andre armbånd i testen ikke har. Det opdaterer ganske vist den samlede forbrænding, men giver stadig ikke en overskuelig indikation af den samlede indsats.

Derfor endte jeg i den underlige situation, at jeg løftede vægte og kørte et hårdt cykelpas, men kun nåede op på 70 procent af mit aktivitetsmål (7.000 skridt), og armbåndet opfordrede mig til at lette r*ven!

 

Konklusion

Den overlegne app er det, der gør det upåfaldende armbånd Jawbone UP24 så godt, og manglen på skærm er egentlig ikke generende, så længe man har sin telefon i nærheden. Men også her er der plads til forbedringer. Jawbone mangler at tage det sidste store skridt fra funktionsrig skridttæller til pålidelig fitness-partner!

 

Jawbone-UP24_1

Jawbone UP24Jawbone har været med et stykke tid og fået opbygget interesse om deres smart designede aktivitetsarmbånd. Armbåndet er blandt de tynde og smalle, selv om det ikke virker sådan, når man ser billederne. UP24 minder mere om et pyntearmbånd og er lidt plasticagtigt. Ingen skærm, bare en indikator for dag- og nattilstand (søvn) samt en mekanisk trykknap, som i forskellige kombinationer bruges til at skifte mellem disse tilstande – inklusive en fin powernap-funktion, hvor armbåndet kan overvåge en lille lur og vække mig før den dybe søvn. Jawbone UP24 er det eneste produkt i testen, der kan tackle alle de situationer, vi tester – med en vis manuel indsats. App’en er også proaktiv og opfordrer mig til at øge skridtmålet og til at gå tidligere i seng for at få mere søvn. Det registrerer også perioder med aktivitet i løbet af dagen og spørger, hvad jeg lavede.   [gallery ids="52125,52126,52123,52124,52122,52121"]   Brugerfladen er letforståelig, omend lidt rodet, og der er masser af fornuftige funktioner. Armbåndet advarer mig, når jeg er for stillesiddende, og kan også give push-notifikationer. En justérbar database med fødevarer, kalorier og træningsformer er inkluderet samt en stærk funktion til social sporing af andre brugere. Alt dette kan man nemt styre via UP-app’en, og her er Jawbone klart overlegen med hurtig respons og synkronisering uden problemer i løbet af testperioden. Tak for det! Armbåndet kan stadig ikke registrere cykelpas og styrketræning på egen hånd, men man kan tilføje det manuelt og angive, hvor meget man har anstrengt sig – en funktion, som de andre armbånd i testen ikke har. Det opdaterer ganske vist den samlede forbrænding, men giver stadig ikke en overskuelig indikation af den samlede indsats. Derfor endte jeg i den underlige situation, at jeg løftede vægte og kørte et hårdt cykelpas, men kun nåede op på 70 procent af mit aktivitetsmål (7.000 skridt), og armbåndet opfordrede mig til at lette r*ven!  

Konklusion

Den overlegne app er det, der gør det upåfaldende armbånd Jawbone UP24 så godt, og manglen på skærm er egentlig ikke generende, så længe man har sin telefon i nærheden. Men også her er der plads til forbedringer. Jawbone mangler at tage det sidste store skridt fra funktionsrig skridttæller til pålidelig fitness-partner!   Jawbone-UP24_1
Vi tester mere end 450 produkter om året. Læs denne test, og få fuld adgang til Lyd & Billede.
Allerede abonnent? Log ind.
Prøveabonnement
0,-
Fri adgang til lydogbillede.dk
Bronzeabonnement
369,-pr/halvår
1/2 år (6 numre) Digitaludgaven Fri adgang til lydogbillede.dk
Sølvabonnement
660,-pr/år
1 år (11 numre) Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Guldabonnement
1.049,-pr/år
1 år (11 numre) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: 49 kr om måneden.

Med et abonnement på Lyd & Billede f&aringr du:

Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven (iPad/Android) hver måned Betydelig rabat Vælg selv længden af dit abonnement - og med eller uden film Stor velkomstgave
Bedste pris på Jawbone UP24
Pricerunner.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  • Understøtter: iPhone 4S og nyere, Android
  • Armbånd: S (140-155 mm), M (155-180 mm), L (180-200 mm)
  • Batteritid: Op til 14 dage
  • Vandtæthed: “Stænktæt”, tåler sved og bruser, ikke nedsænkning i vand
Pris: 1000,-

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.