annonce
annonce
annonce
TEST:

ASUS ZenBook Flip UX360UA

annonce

Kraftkarl med tablet-funktionalitet

Tilføj som favorit
Skæringen fra ASUS er både smuk og hurtig og kan spille højt.
Plus lbadvantages
ASUS leverer ubetinget testens bedste højttalere og det i en lækkert indpakning. Tastaturet er godt at skrive på, og det er rart med lys i tasterne.
Minus lbdisadvantages
Vi kunne godt have ønsket os nogle flere og kraftigere hængsler, da skærmen kan vippe lidt. Derudover er den også lidt mørk og uskarp.

Vi har tidligere på året kigget på ASUS og har nu den lidt større model med i7-processor under luppen. Mange af kvaliteterne går igen, men der er naturligvis her tale om en rappere maskine, der klarer opgaverne lige lidt hurtigere og har fået lidt ekstra harddiskplads at boltre sig på.

Designet er stadig stramt og lækkert, og der er en vis følelse af kvalitet over maskinen. Tastaturet er utrolig behageligt at skrive på, og hvis man som jeg er vant til lys i tasterne, vil man glædes over denne funktion. Den indbyggede trackpad har ligeledes en god størrelse og er dejlig responsiv. Er det en maskine, man skal skrive meget på, har ASUS her et godt kort på hånden.

Fantastisk lyd

Et punkt, hvor ASUS trækker fra konkurrenterne, er de indbyggede højttalere, som er blevet til i samarbejde med Harman Kardon. Normalt er lyd ikke noget, laptop-producenter bruger så mange kræfter på, så det er utrolig rart at se og ikke mindst høre en maskine, der spiller så godt.

Desværre er der også et par negative sider, som bør nævnes. Hængslerne, der holder skærmen fast, er ikke helt så stramme som på de øvrige modeller. Det betyder, at skærmen kan vippe en smule. Det er dog i det store og hele ikke noget, der generer, og derfor ikke noget, man lægger mærke til, når den står solidt plantet på bordet.

Et andet punkt, vi tidligere har kritiseret, er selve skærmen. Den har ganske vist en høj opløsning og er som sådan fin nok, men hvor ville det dog være rart, hvis man kunne skrue lidt højere op for lysstyrken. Den er simpelthen for mørk og skiller sig her negativt ud fra nogle af de øvrige konkurrenter.

Lidt tung tablet

Som tablet føles ASUS lidt tung og klodset, og det ellers så behagelige tastatur er ikke helt så behageligt at pille ved på bagsiden af skærmen. Fordi der er tale om en 360-model, føles maskinen desuden lidt tung at sidde med. Det skal dog ikke nødvendigvis ligge den til last, og jeg ser derfor tablet-funktionen som en bonus snarere end en ulempe.

Konklusion

ASUS Zenbook UX305UA er på mange måder en utrolig lækker maskine, der burde kunne tilfredsstille de fleste. Designet er stramt og lækkert, og du får rigeligt med ind- og udgange til dit eksterne habengut.

Desværre må jeg sige, at hængslerne på skærmen ærgrer mig. De kunne være lavet bedre. At skærmen samtidig ikke er så lysstærk, er til at leve med og kun noget, man rigtig lægger mærke til, når man sammenligner direkte med de øvrige deltagere.

En god maskine med en god pris, som dog godt kunne justeres en smule nærmere perfektion.

Processor: Intel Core I7-6500U

Skærm: 13,3", 3200 x 1800

Hukommelse: 8 GB ram

Lager: 512 GB SSD

Grafik: Intel HD Graphics 520

Styresystem: Windows 10 Home, 64 bit

Kamera: HD webcam

Mikrofon/hovedtelefon ud, Wi-Fi (802.11ac), Bluetooth, 2 x USB 3.0, USB-C, hovedtelefonudgang, SD-kortlæser, HDMI

Batteri: Op til 12 timer

Mål og vægt: 32,1 x 21,9 x 1,39 cm / 1.279 g

Benchmarks

Geekbench 4

CPU Benchmark: 3.313 (single-core), 6.617 (multi-core)

Compute Benchmark: 17.775

Cinebench R15

OpenGL: 41,56 fps

CPU: 245 cb

Basemark 3.0: 305,97 (Chrome)

PCMark 8 Home Conventional 3.0: 2.254

Peacekeeper: 3:48 timer


Pris: 10995 kr
Bedste pris på ASUS ZenBook Flip UX360UA
Pricerunner.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  Fem gange to-i-én
  Også i denne test:
  Acer Switch Alpha 12
  Billig, men god kopi
  Det siges, at efterligning er den ærligste form for smiger. I så fald bør Microsoft få røde kinder, når de ser på Acers Swift Alpha 12. Maskinen ligner på mange områder Surface Pro 4, dog med et par væsentlige forskelle. Den primære er prisen, der ligger et stykke under Microsofts. Heldigvis er det ikke noget, der går nævneværdigt ud over kvaliteten, og har man som kunde aldrig prøvet andet, kan man være fuldt ud tilfreds med sit køb. En anden forskel er, at det aftagelige tastatur her følger med som standard. Det kunne Microsoft lære noget af. Til gengæld skal…...
  Microsoft Surface Pro 4
  Lidt for dyr og lidt for lækker
  Microsoft har nu i flere år høstet roser for deres Surface Pro-serie og med god grund. Fjerde generation er en fornøjelse at arbejde med og stinker langt væk af kvalitet med en skærm, der både er skarp og lysstærk. Der følger ikke noget tastatur med i standardpakken, hvilket er lidt ærgerligt. Et tilkøb giver et tastatur med et godt klik samt en god trackpad. Skriver man meget, kan højden på tasterne dog være en ulempe. Den ringe højde betyder til gengæld, at tastaturet og dermed den samlede maskine ikke vejer særlig meget, hvorfor Surface Pro 4 er særdeles transportabel. Alt…...
  Lenovo Yoga 900s
  Møglækker hybrid
  Lenovos Yoga 900S er en af de tyndeste og letteste maskiner, jeg endnu har haft i hænderne, og egner sig f.eks. godt som studiebærbar. Modellen er en videreudvikling af Yoga 900, der var lidt tykkere og havde en større skærm. Reduktionen i både skærmstørrelse og tykkelse er dog givet godt ud, da 900s føles som en mere helstøbt hybrid end sin forgænger. Helhedsindtrykket er vanvittig godt, og især de frække armbåndsurlignende hængsler skiller sig ud. De er simpelthen så sprøde, at de alene kunne være nok til at retfærdiggøre et køb. At de samtidig gør det muligt at justere skærmen…...
  HP Elite x2 1012 G1
  Robust business-blærbar
  Det er ikke til at se det, men HP har primært tænkt denne tablet til business-segmentet. Almindelige dødelige kan dog også sagtens være med, idet maskinen udgør et godt alternativ til f.eks. Microsofts Surface-serie. Elite x2 er hurtig i brug og har alt, hvad man kan ønske sig af en moderne 2-i-1-maskine. Særlig det bagbelyste tastatur er godt at skrive på, idet det har en tilpas vandring, der giver et godt klik. B&O har været med inde over lyden i maskinen, men det er desværre ikke noget, man hører i brug, hvor maskinen hverken spiller specielt højt eller godt. Det…...
  Har du noget at tilføje?
  Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

  Skriv et svar

  Læs også

  IFA 2019: Få ejer smart-hjem-gadgets

  IFA 2019: Få ejer smart-hjem-gadgets

  Mange er interesseret i det smarte hjem, men kun 11 procent ejer faktisk et relateret produkt, viser en dugfrisk undersøgelse.Tilføj som favorit
  IFA 2019: Philips stopper din snorken og giver dig bedre nattesøvn

  IFA 2019: Philips stopper din snorken og giver dig bedre nattesøvn

  Philips SmartSleep Snoring Relief Band er det mundrette navn på et nyt produkt, der skal få dig til at holde op med at snorke.Tilføj som favorit
  IFA 2019: Razer er først ude med gaming-ultrabook

  IFA 2019: Razer er først ude med gaming-ultrabook

  Blade Stealth 13 er den første ultrabærbare spil-PC. Billig? Nej. Praktisk? Det skulle vi mene.Tilføj som favorit
  IFA 2019: Smart komfur-alarm

  IFA 2019: Smart komfur-alarm

  Sensor holder øje med, om maden er ved at koge over.Tilføj som favorit
  IFA 2019: Acer Swift 5 er stadig verdens letteste 14” bærbare

  IFA 2019: Acer Swift 5 er stadig verdens letteste 14” bærbare

  Den seneste generation af Acer Swift 5 har nye 10. generations Intel Core- processorer samt NVIDIA GeForce MX250-grafik og vejer blot 990 gram.Tilføj som favorit
  Lenovo Smart Display

  Lenovo Smart Display

  Lenovo Smart Display med Google Assistant styrer dit opkoblede hjem og kommer med stor skærm og mulighed for video-opkald.

  Tilføj som favorit
  Ny bærbar fra Asus har 4K og to skærme

  Ny bærbar fra Asus har 4K og to skærme

  Asus Zenbook Pro Duo med 14" sekundær touchskærm kan nu købes i butikkerne.Tilføj som favorit
  Asus ROG Zephyrus S (GX701-EV020T)

  Asus ROG Zephyrus S (GX701-EV020T)

  Lav og bred som en italiensk supersportsvogn – og lige så upraktisk i morgentrafikken. Zephyrus S er skabt til ræs.

  Tilføj som favorit
  annonce
  Luk menu