annonce
annonce

Acer S277HK

Ufleksibel men farveægte

Holder man sig til UHD-opløsning, får man et fremragende billede til prisen, men betjeningen er tvivlsom.

Klart den pæneste skærm i testen. Farvegengivelse og kontrast er fremragende til prisen. Behagelig flimmerfrit billede.
Man kan ikke hæve, dreje eller vippe skærmen. Dårlig opskalering af standardopløsning og noget ujævn belysning. Ingen USB-porte.

Acer har absolut testens pæneste skærm med dens metalramme, helhvide bagside, minimale ramme rundt om skærmen og slanke metalfod. Men det går desværre ud over anvendeligheden, når man ikke kan vippe eller dreje skærmen og ikke engang hæve og sænke den. Skærmen er slank og lækker, da strømforsyningen er flyttet udenfor.

Bagsiden har ganske vist “kun” fire tilslutningsmuligheder, men HDMI-stikket er version 2.0, hvilket betyder, at det er et lige så godt alternativ som DisplayPort. Det ville dog have været rart med nogle USB-porte.

Menuknapperne gemmer sig på undersiden af skærmen og kan være lidt svære at finde med fingeren, hvilket gør brugen af menuerne unødigt frustrerende. Der er kun fire skærmtilstande: Grafik, Film, Standard og Strømbesparende. Men sRGB kan slås til separat, og der er også en programmérbar tilstand.

Man kan få billede-i-billede og flere billedkilder samtidig på skærmen, men her begrænser antallet af indgange anvendeligheden. Antirefleksbehandlingen er mat, men gør ikke billedet nævneværdig grynet.

I betragtning af prisen er farvegengivelse og kontrast rigtig gode direkte fra fabrikken. Og hvis man arbejder lidt med indstillingerne, kan man få imponerende niveauer. Af en IPS-skærm at være er den også dejligt hurtig, og den flimrer overhovedet ikke.

Hvis man skal klage over noget, må det være opskaleringen, hvor et almindeligt Full HD-billede bliver meget blødt og uskarpt. Og hvis man skal være emsig, så er lysniveauet lidt inkonsekvent hen over skærmfladen.

Acer S277HK_08

Konklusion
Det første indtryk er, at Acer S277HK er en meget stilig skærm, som man gerne vil have stående på skrivebordet, men desværre kan man ikke justere højde eller vinkel. Og det er synd, at der ikke er nogen USB-porte.

I betragtning af at det en billig forbrugerskærm, er vi imponeret over den fremragende farvegengivelse. Lige ud æsken er den rigtig god, og lægger man noget arbejde i indstillingerne, kan man få imponerende resultater. Man bør dog ikke bruge den til almindeligt HD-materiale, da det bliver for uskarpt.

Acer har absolut testens pæneste skærm med dens metalramme, helhvide bagside, minimale ramme rundt om skærmen og slanke metalfod. Men det går desværre ud over anvendeligheden, når man ikke kan vippe eller dreje skærmen og ikke engang hæve og sænke den. Skærmen er slank og lækker, da strømforsyningen er flyttet udenfor. Bagsiden har ganske vist “kun” fire tilslutningsmuligheder, men HDMI-stikket er version 2.0, hvilket betyder, at det er et lige så godt alternativ som DisplayPort. Det ville dog have været rart med nogle USB-porte. Menuknapperne gemmer sig på undersiden af skærmen og kan være lidt svære at finde med fingeren, hvilket gør brugen af menuerne unødigt frustrerende. Der er kun fire skærmtilstande: Grafik, Film, Standard og Strømbesparende. Men sRGB kan slås til separat, og der er også en programmérbar tilstand. Man kan få billede-i-billede og flere billedkilder samtidig på skærmen, men her begrænser antallet af indgange anvendeligheden. Antirefleksbehandlingen er mat, men gør ikke billedet nævneværdig grynet. I betragtning af prisen er farvegengivelse og kontrast rigtig gode direkte fra fabrikken. Og hvis man arbejder lidt med indstillingerne, kan man få imponerende niveauer. Af en IPS-skærm at være er den også dejligt hurtig, og den flimrer overhovedet ikke. Hvis man skal klage over noget, må det være opskaleringen, hvor et almindeligt Full HD-billede bliver meget blødt og uskarpt. Og hvis man skal være emsig, så er lysniveauet lidt inkonsekvent hen over skærmfladen. Acer S277HK_08 Konklusion Det første indtryk er, at Acer S277HK er en meget stilig skærm, som man gerne vil have stående på skrivebordet, men desværre kan man ikke justere højde eller vinkel. Og det er synd, at der ikke er nogen USB-porte. I betragtning af at det en billig forbrugerskærm, er vi imponeret over den fremragende farvegengivelse. Lige ud æsken er den rigtig god, og lægger man noget arbejde i indstillingerne, kan man få imponerende resultater. Man bør dog ikke bruge den til almindeligt HD-materiale, da det bliver for uskarpt.
Vi tester mere end 450 produkter om året. Læs denne test, og få fuld adgang til Lyd & Billede.
Allerede abonnent? Log ind.
Prøveabonnement
0,-
Fri adgang til lydogbillede.dk
Bronzeabonnement
369,-pr/halvår
1/2 år (6 numre) Digitaludgaven Fri adgang til lydogbillede.dk
Sølvabonnement
660,-pr/år
1 år (11 numre) Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Guldabonnement
1.049,-pr/år
1 år (11 numre) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: 49 kr om måneden.

Med et abonnement på Lyd & Billede får du:

Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven (iPad/Android) hver måned Betydelig rabat Vælg selv længden af dit abonnement - og med eller uden film Stor velkomstgave
Bedste pris på Acer S277HK
Pricerunner.dk er en kommerciel partner til lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  • Acer S277HK
  • Panel: 27" IPS, 3840 x 2160, 4 ms
  • Tilslutning: DisplayPort, Mini DisplayPort, HDMI 2.0, DVI
  • Lysstyrke og kontrast: 300 cd/m² / 1000:1
  • Mål og vægt: 61,4 x 40,6 x 11,3 cm / 5,4 kg
Pris: 6000,-

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-