annonce
annonce

Zhiyun Smooth-Q

August 2017Zhiyun Smooth-Q

Til de prisbevidste

Plastic behøver ikke at være et fyord.

Prisen er attraktiv, og funktionaliteten god.
Ergonomien kunne være bedre.

Zhiyun Smooth Q og DJI Osmo minder i designet utrolig meget om hinanden. Der er dog et par væsentlige forskelle. Førstnævnte koster ca. det halve, hvilket først og fremmest kan ses og mærkes på materialevalget. Smooth Q er næsten udelukkende lavet af plastic. Overordnet set gør det ikke så meget, da den føles ganske solid alligevel. Man kunne dog frygte for holdbarheden af de bevægelige dele, hvorfor det er rart, at man får et solidt etui med i pakken.

Ej heller er ergonomien helt god. Håndtaget, du holder på, er ikke formet eller konstrueret, så det ligger naturligt i hånden. Heldigvis er joystick og knapper mere behagelige, og det er generelt let at styre enheden, der modsat DJI Osmo kan dreje hele 360 grader om sig selv. Det kræver dog lidt fingerkræfter at komme i gang, da selve holderen til telefonen er noget stram at få op.

Modsat DJI Osmo kan batteriet ikke tages ud. Det tager ca. to en halv time at lade helt op. Levetiden er god, og via en USB-port i siden kan du dele strøm med en telefon eller andet ekstraudstyr.

Konklusion

Er prisen en væsentlig faktor, kan du med fordel overveje Zhiyun Smooth-Q i stedet for de dyrere gimbals. Byggekvaliteten er ganske vist ikke lige så god, men i forhold til hvad du får, er den stadig et fund til prisen.

picture1
<
>
(Foto: Producent)
Bedste pris på Zhiyun Smooth-Q
Pricerunner.dk er en kommerciel partner til lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.

Kan bære 75-220 g
Oplad via USB mens du optager
4-vejs joystick
26650 mAh litium-ion-batteri
Op til 12 timers brug
450 g uden batteri
Web: focusnordic.dk

Pris: 1299,-

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-