annonse
annonse
annonse

Fossil Q Marshal (FTW2106)

Ikke pengene værd

Fossil Q Marshal har et godt koncept, men fejler på eksekveringen.

Pænt design og solid byggekvalitet.
For dårlig batterilevetid. Ingen NFC og ingen GPS.

Q Marshal fra Fossil er et Android-ur i den billige ende og desværre også en model, der skuffer på flere parametre. Tager vi det mest indlysende først, så er displayet bare ikke særlig godt. Til trods for at uret er ganske stort, har der ikke været plads til at gøre skærmen helt rund. Der er derfor en kant i bunden, hvilket især ser dumt ud, når man bruger de runde urskiver. Dertil har displayet et mælkehvidt skær og en dårlig betragtningsvinkel.

Funktionsmæssigt er den også gal. Her er hverken pulsmåler, GPS, NFC eller lignende. Nej, det her er meget basic. Designet er ellers pænt nok, men ligesom på Montblanc undrer det os, at man har sat en krone på, der ikke kan drejes. Så lad da være!

Konklusion

På overfladen er Fossil Q Marshal et ganske nydeligt ur. Desværre skuffer det på funktionerne, hvor især det indbyggede display trækker ned. Som det eneste i testen er det ikke helt rundt og samtidig af ringe kvalitet. Prisen er måske lav, men du er bedre tjent med at ofre lidt mere og som minimum gå efter Huawei.

picture1
<
>
(Foto: Producent)

Bedste pris på Fossil Q Marshal (FTW2106)
Pricerunner.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.

Operativsystem: Android Wear 2.0
Skærm: 360 x 360 LCD
Trådløst: Wi-Fi, Bluetooth 4.1
4 GB lagerplads til apps
Batteri: 360 mAh
Vandtæt: IP67
Mål og vægt: 45 x 13 mm / 100 g
Web: fossil.com

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.
Error: View f1cf4efu6y may not exist

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-