annonse
annonse
annonse

Frederique Constant (FC-282AS5B6)

Elegant, men knap så smart

Schweizisk luksusur med diskrete smart-funktioner.

Batteriet holder i mere end fire år.
Begrænset smart-funktionalitet.

Dette lækre ur fra Frederique Constant kaldes et “horological smartwatch”, hvilket egentlig er lidt misvisende. Her er mere tale om et klassisk luksusur med kvarts-urværk, som så har fået indbygget aktivitets-tracker, der kan holde styr på dit aktivitetsniveau og din søvn. Det kan ikke selv skifte imellem de to ting, så du skal holde kronen inde i tre sekunder for at skifte. Det er lidt dumt.

Der er ikke indbygget vibration eller display, og al information vises i stedet ved hjælp af viserne. Det betyder til gengæld, at uret kan holde strøm meget længe, ja faktisk i over fire år. Et mere uddybende billede får du, når du synkroniserer med app’en, der som en smart funktion gemmer dine data i skyen.

Konklusion

Frederique Constants smart-ur falder lidt uden for kategori, i og med at smart-funktionaliteten er stærkt begrænset. Vil man have et luksuriøst schweizisk ur og er mest interesseret i tracking-funktionen, er det dog alligevel et godt bud, hvor særligt den lange batterilevetid er tiltrækkende.

picture1
<
>
Urkapslen er i rustfrit stål, og remmen i blåt læder.

Bedste pris på Frederique Constant (FC-282AS5B6)
Pricerunner.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.

Urværk: Kvarts
Fungerer med Android og iOS
Trådløst: Bluetooth
Vandtæt: Ned til 50 m, 5 bar
Mål og vægt: 42 x 13,4 mm / 55 g
Web: frederiqueconstant.com

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.
Error: View f1cf4efu6y may not exist

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-