annonce
annonce

Frederique Constant (FC-282AS5B6)

Elegant, men knap så smart

Schweizisk luksusur med diskrete smart-funktioner.

Batteriet holder i mere end fire år.
Begrænset smart-funktionalitet.

Dette lækre ur fra Frederique Constant kaldes et “horological smartwatch”, hvilket egentlig er lidt misvisende. Her er mere tale om et klassisk luksusur med kvarts-urværk, som så har fået indbygget aktivitets-tracker, der kan holde styr på dit aktivitetsniveau og din søvn. Det kan ikke selv skifte imellem de to ting, så du skal holde kronen inde i tre sekunder for at skifte. Det er lidt dumt.

Der er ikke indbygget vibration eller display, og al information vises i stedet ved hjælp af viserne. Det betyder til gengæld, at uret kan holde strøm meget længe, ja faktisk i over fire år. Et mere uddybende billede får du, når du synkroniserer med app’en, der som en smart funktion gemmer dine data i skyen.

Konklusion

Frederique Constants smart-ur falder lidt uden for kategori, i og med at smart-funktionaliteten er stærkt begrænset. Vil man have et luksuriøst schweizisk ur og er mest interesseret i tracking-funktionen, er det dog alligevel et godt bud, hvor særligt den lange batterilevetid er tiltrækkende.

picture1
<
>
Urkapslen er i rustfrit stål, og remmen i blåt læder.

Pricerunner.dk er en kommerciel partner til lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.

Urværk: Kvarts
Fungerer med Android og iOS
Trådløst: Bluetooth
Vandtæt: Ned til 50 m, 5 bar
Mål og vægt: 42 x 13,4 mm / 55 g
Web: frederiqueconstant.com

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskusjonsforum. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å slette eller moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-