annonse
annonse
annonse

Polar Loop

Plasticbånd med power

Polars armbånd rummer en del muligheder, men kræver tålmodighed og pillearbejde.

God pris, som giver råd til pulsbånd. Det eneste, der kan måle alle aktivitetsniveauer.
Besværligt at komme i gang. Får ikke pulsbåndets data ind i aktivitetsmålet.

Polar Loop er det billigste armbånd i testen, men alligevel har det mange funktioner ud over skridttælleren. De omfatter bl.a. varsling ved stillesidning og samarbejde med Polars egne pulsbånd. Netop pulsbåndet giver os mulighed for at overvåge aktiviteter som styrketræning og cykelpas meget mere præcist.

Armbåndet er lavet af temmelig stiv plast og fås kun i én størrelse. Det skal klippes til, og låsen skal flyttes, hvilket ikke er nemt. Mål først, klip bagefter!

Polar Loop er det eneste produkt i testen, der kræver en computer for at aktiveres, og Google Chrome advarer straks om, at softwaren kan skade computeren. Okay, men vi lever farligt, så kør bare løs!

 

<
>

 

Vi skriver år 2015 og vil helst undgå det med programmer på computeren, og Polar FlowSync viser sig da også at være et ret irriterende program, der hele tiden lægger sig ind over andre vinduer. Men vi får da registreret os og får den nyeste software til Loop-armbåndet. Først derefter kan vi køre app’en på telefonen.

App’en er lidt begrænset. Via brugerfladen på Polars website kan man få flere og frem for alt tydeligere funktioner. For dig, der virkelig vil logge alle dagens aktiviteter, kan den løsning være at foretrække. Men man vil gerne kunne tjekke på telefonen, når man træner, og ikke når man sidder ved computeren, og det kan man ikke. Der er heller ikke nogen måde at tilføje aktiviteter manuelt på i Polar Flow-app’en.

Polar Loop lykkes, men mislykkes også. Da pulsbåndet er fra Polar (Polar H7) og bruger en egen app – Polar Beat – og samme brugerkonto, bliver cykling og vægttræning ganske vist registreret. Men det medregnes overhovedet ikke i dagens samlede indsats, opnåede mål eller kalorieforbrug!

Nu ved jeg, at det rent faktisk godt kan virke, for det gør det for andre brugere. Men der er ingen indikation af, hvordan jeg får det hele til at fungere sammen. Ergo når jeg kun 80 procent af mine aktivitetsmål trods vægttræning, cykling og syv kilometers gåtur i løbet af en enkelt dag.

 

Konklusion

Polar Loop er trods sine mangler stadig et armbånd, der giver overblik over dit aktivitetsniveau. Lidt rodet og irriterende med forskellige programmer og en del uklarhed, men armbåndet lykkes i hvert fald med at tage springet fra skridttæller til noget mere – og gør det uden at miste Bluetooth-synkroniseringen. Det kan vi lide!

 

Polar-Loop-Blackcurrant_Beauty_WALK_HiRes

Polar Loop er det billigste armbånd i testen, men alligevel har det mange funktioner ud over skridttælleren. De omfatter bl.a. varsling ved stillesidning og samarbejde med Polars egne pulsbånd. Netop pulsbåndet giver os mulighed for at overvåge aktiviteter som styrketræning og cykelpas meget mere præcist. Armbåndet er lavet af temmelig stiv plast og fås kun i én størrelse. Det skal klippes til, og låsen skal flyttes, hvilket ikke er nemt. Mål først, klip bagefter! Polar Loop er det eneste produkt i testen, der kræver en computer for at aktiveres, og Google Chrome advarer straks om, at softwaren kan skade computeren. Okay, men vi lever farligt, så kør bare løs!   [gallery ids="52139,52140,52141,52142,52143"]   Vi skriver år 2015 og vil helst undgå det med programmer på computeren, og Polar FlowSync viser sig da også at være et ret irriterende program, der hele tiden lægger sig ind over andre vinduer. Men vi får da registreret os og får den nyeste software til Loop-armbåndet. Først derefter kan vi køre app’en på telefonen. App’en er lidt begrænset. Via brugerfladen på Polars website kan man få flere og frem for alt tydeligere funktioner. For dig, der virkelig vil logge alle dagens aktiviteter, kan den løsning være at foretrække. Men man vil gerne kunne tjekke på telefonen, når man træner, og ikke når man sidder ved computeren, og det kan man ikke. Der er heller ikke nogen måde at tilføje aktiviteter manuelt på i Polar Flow-app’en. Polar Loop lykkes, men mislykkes også. Da pulsbåndet er fra Polar (Polar H7) og bruger en egen app – Polar Beat – og samme brugerkonto, bliver cykling og vægttræning ganske vist registreret. Men det medregnes overhovedet ikke i dagens samlede indsats, opnåede mål eller kalorieforbrug! Nu ved jeg, at det rent faktisk godt kan virke, for det gør det for andre brugere. Men der er ingen indikation af, hvordan jeg får det hele til at fungere sammen. Ergo når jeg kun 80 procent af mine aktivitetsmål trods vægttræning, cykling og syv kilometers gåtur i løbet af en enkelt dag.  

Konklusion

Polar Loop er trods sine mangler stadig et armbånd, der giver overblik over dit aktivitetsniveau. Lidt rodet og irriterende med forskellige programmer og en del uklarhed, men armbåndet lykkes i hvert fald med at tage springet fra skridttæller til noget mere – og gør det uden at miste Bluetooth-synkroniseringen. Det kan vi lide!   Polar-Loop-Blackcurrant_Beauty_WALK_HiRes
Vi tester mere end 450 produkter om året. Læs denne test, og få fuld adgang til Lyd & Billede.
Allerede abonnent? Log ind.
Prøveabonnement
0,-
Fri adgang til lydogbillede.dk
Bronzeabonnement
369,-pr/halvår
1/2 år (6 numre) Digitaludgaven Fri adgang til lydogbillede.dk
Sølvabonnement
660,-pr/år
1 år (11 numre) Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Guldabonnement
1.049,-pr/år
1 år (11 numre) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: 49 kr om måneden.

Med et abonnement på Lyd & Billede f&aringr du:

Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven (iPad/Android) hver måned Betydelig rabat Vælg selv længden af dit abonnement - og med eller uden film Stor velkomstgave
Bedste pris på Polar Loop
Pricerunner.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  • Understøtter: iPhone 4S og nyere, Android
  • Armbånd: Én størrelse (ca. 210 mm)
  • Batteritid: 5 døgn
  • Vandtæthed: WR20, bad og bruser
Pris: 800,-

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.