annonce
annonce

6 kompaktanlæg med streaming

Når musikken bliver trådløs

Musikken kommer ikke længere fra CD´er. Streaming er det nye begreb, som beskriver trådløs afspilning af musik – og du kan være med på morskaben for næsten ingen penge!

Når hele musiksamlingen ligger på en harddisk, og den optiske CD er fjernet fra det musikalske regnestykke, har det klart et par fordele. For det første er al musik tilgængelig med et tastetryk. For det andet kan du bruge stuevæggen til noget andet end holdeplads for CD´er, og du slipper for CD´er, der ligger og roder ved stereoanlægget. Og bedst af alt: det kan lyde lige så godt! Forudsat at musikken er lagret i CD-kvalitet.

Endnu mere praktisk er det, at abonnere på en streaming tjeneste som for eksempel Wimp eller Spotify. De giver adgang til nærmest uendelig musik, som afspilles direkte over internettet. Det har aldrig været lettere at opdage ny musik, og du slipper for at lagre på harddisk. Ulempen er, at de i dag ikke tilbyder tabsfri komprimering, så lydkvaliteten er ikke helt på højde med CD. Men god nok til daglig brug.

Bedste pris på 6 kompaktanlæg med streaming
Pricerunner.dk er en kommerciel partner til lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk. [Heateor-SC]

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-