annonce
annonce

Logitech Squeezebox Touch og Z623

Trådløs og kraftig pc-lyd

Logitech Squeezebox Touch har et enkelt brugergrænsesnit og dekoder de fleste lydfiler. Logitechs kraftigste pc-højttalere giver desuden mægtig lyd.

Wimp og Spotify integreret Kompakte højttalere Mange lydformater Multirums mulighed
Squeezebox Server skal installeres på pc/mac.

Squeezebox Touch er en netværksstreamer, som fungerer som bindeled mellem pc´en eller mac´en og stereoanlægget. Styr direkte fra computeren eller brug displayet på Squeezebox til at manøvrere ved hjælp af berøringspanel eller medfølgende fjernbetjening. Eller download fjernbetjenings app til din smartphone – så bliver grænsesnittet meget lig AirPlay. Squeezebox fungerer også med tjenester som Spotify og Wimp direkte.

Logitechs kraftigste 2.1-højttalersystem Z623 bruges i anledningen. De lyder kraftigere og større end Creative-anlægget. Subwooferen opleves som lidt mere træg og mindre kontant, men går dybere og totalt set har højttalerne kraftigere lyd med en helt anden opløsning end Creative.

Man kan også spille højere end med Philips og Sony og med dybere bas. Men Logitech-højttalerne er ikke lige så opløst som dem. Totalt set kan vi alligevel godt lide Logitech-løsningen. Squeezebox Touch kan på det varmeste anbefales, og højttalerne giver meget for pengene.

Bedste pris på Logitech Squeezebox Touch og Z623
Pricerunner.dk er en kommerciel partner til lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk. [Heateor-SC]

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-