annonce
annonce

Panasonic SC-HC55

Passer til væggen

Panasonics stereoanlæg er slankt og passer let ind i reolen. Eller monter det på væggen. Praktisk og let i brug.

Nem i brug Meget placeringsvenlig Lækkert Billigt
Tynd lyd Ingen subwooferudgang

Med sine 7 centimeter i dybden kan dette lækre anlæg monteres direkte på væggen. Integreret iPod-dock, CD-afspiller og FM-radio er på plads, og steaming sker trådløst via bluetooth.

Den tynde bas gør, at det lyder lidt tyndt i et stort rum, derfor passer dette anlæg bedre til et lille rum som for eksempel et soveværelse eller køkken. Lydmæssigt kan det derfor være en fordel at placere anlægget i reolen fremfor vægmontering, så får du lidt mere bas. Men dette anlæg skulle absolut have haft en subwooferudgang.

Diskantområdet er tilbageholdent, så der ikke er så meget luft i tonerne. At dynamikken er begrænset, kan vi godt leve med. Dette er trods alt et mikroanlæg. Lyden med bluetooth er fladere end fra CD og iPod, men forskellen er ikke speciel stor. Det skyldes, at anlægget ikke helt er i stand til at få alle detaljer frem fra en ellers god lydindspilning.

Bedste pris på Panasonic SC-HC55
Pricerunner.dk er en kommerciel partner til lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk. [Heateor-SC]

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-