annonce
annonce

Sony CMT-G2NiP

Fleksibelt og billigt (bedste køb)

Sonys stereoanlæg streamer musik trådløst fra pc´en og indbygget AirPlay gør, at du kan streame direkte fra et mobilt Apple-produkt.

Fleksibelt God mellemtone God attack
Overtoner mangler opløsning Fjernbetjeningsapp, tak!

Anlægget fra Sony i retro hi-fi-design har mange af de samme funktioner som Philips Streamium MCi8080. Det inkluderer trådløst netværksopkobling og streaming fra computer eller en netværksharddisk. Og selvfølgelig internetradio. Herudover er USB-indgangen iPod-kompatibel, så du ikke behøver en ekstern dock for at tilslutte din iPod eller iPhone. Endnu bedre er det, at anlægget har indbygget AirPlay, således at du ikke behøver at docke din i-dims i det hele taget.

Anlægget er lige så let at tilslutte som Philips´ anlæg, og man behøver ikke at være hjernekirurg for at bruge det. Men at bladre i musikken, som ligger på netværksharddisken, via Sonys fjernbetjening med øjnene rettet mod det lille display, er lidt besværligt. Man må stå ganske tæt på anlægget for at se kunstner og titlel på sangene. Vi ville ønske, at Sony havde en tilsvarende fjernbetjenings app til iPhone og Android.

iTunes- og iPhone-brugere vil derimod opleve en nemmere tilværelse via AirPlay. Nemmere end dette er det ikke at streame musik, desuden nødvendig hvis du kun har Apple Lossless-filer i din samling.

Lydmæssigt har Sony mere fokus på mellemtoneområdet end Philips, og den dynamiske kontrast i musikken er bedre med hurtigere attack. Desuden hænger bassen bedre sammen med resten.

Også Sony har sine mangler. Vi kunne godt ønske os endnu mere opløsning i overtonerne, og selv om dynamikken er bedre end hos Philips, ville endnu mere gnist ikke være at foragte. Når det kommer til ydelse i forhold til pris, har Sony gjort det meget godt med CMT-G2NiP.

Bedste pris på Sony CMT-G2NiP
Pricerunner.dk er en kommerciel partner til lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk. [Heateor-SC]

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-