annonce
annonce

Deezer

Spændende alternativ

Fransk streaming-tjeneste med masser af musik og endda en nordisk redaktion.

Fint udvalg af musik. Velfungerende på både web og app. Her er masser af muligheder, hvis man vil dele sin musik, lave spillelister med andre og få musiktips.
Vi kan efter megen søgen hverken finde metadata eller oplysninger om kvalitet på sangene.

Deezer er en fransk streaming-tjeneste, der længe har været blandt Sonos’ sortiment af tjenester og nu er streaming-mulighed i mange forskellige tredjepartsprodukter, bl.a. Xbox. Findes til og med på smart-tv’er, bl.a. Samsung, og for nylig kom B&O også med tjenesten.

I Danmark kan man få adgang til tjenesten, hvis man er mobilabonnent hos 3, og Deezer har satset hårdt på de nordiske lande med en nordisk redaktion, der sørger for, at indholdet er attraktivt på vores breddegrader.

Men det er ikke kun i Norden, der satses. I skrivende stund findes Deezer i hele 182 lande, og med 30 millioner sange er der masser af musik at vælge imellem. Alle de store pladeselskaber er med, såsom Sony, EMI, Warner og Universal. Der er også mere end 30.000 radiostationer tilgængelige.

Deezer har tre abonnementer: Premium+, Premium og Discovery. Sidstnævnte er gratis, men har selvfølgelig både reklamer og en masse begrænsninger. Hvis man har et betalingsabonnement, kan man dele spillelister med andre brugere. Smart Radio er kunstnerbaserede kanaler, hvor man får musik fra selvvalgte kunstnere plus musik og musikere i samme stil. Radiostationerne kan også listes efter tema.
Selve tjenesten og dens apps er nemme at bruge, og søgefunktionerne fungerer fint. Det hele virker velgennemtænkt. Lydkvaliteten er opgivet som “op til 320 kbit/s”, men generelt får man en jævn og rigtig god lydkvalitet, der subjektivt opfattes som lidt bedre end Spotify.

Konklusion
Deezer er et spændende og velfungerende alternativ til de dominerende Spotify og WiMP. Takket være den store geografiske spredning er der også et godt udvalg af musik uden for mainstream her i Norden. En sjov tjeneste, hvis man vil finde ny og interessant musik, som man ikke vidste, at man kunne lide.

Deezer er en fransk streaming-tjeneste, der længe har været blandt Sonos’ sortiment af tjenester og nu er streaming-mulighed i mange forskellige tredjepartsprodukter, bl.a. Xbox. Findes til og med på smart-tv’er, bl.a. Samsung, og for nylig kom B&O også med tjenesten. I Danmark kan man få adgang til tjenesten, hvis man er mobilabonnent hos 3, og Deezer har satset hårdt på de nordiske lande med en nordisk redaktion, der sørger for, at indholdet er attraktivt på vores breddegrader. Men det er ikke kun i Norden, der satses. I skrivende stund findes Deezer i hele 182 lande, og med 30 millioner sange er der masser af musik at vælge imellem. Alle de store pladeselskaber er med, såsom Sony, EMI, Warner og Universal. Der er også mere end 30.000 radiostationer tilgængelige. Deezer har tre abonnementer: Premium+, Premium og Discovery. Sidstnævnte er gratis, men har selvfølgelig både reklamer og en masse begrænsninger. Hvis man har et betalingsabonnement, kan man dele spillelister med andre brugere. Smart Radio er kunstnerbaserede kanaler, hvor man får musik fra selvvalgte kunstnere plus musik og musikere i samme stil. Radiostationerne kan også listes efter tema. Selve tjenesten og dens apps er nemme at bruge, og søgefunktionerne fungerer fint. Det hele virker velgennemtænkt. Lydkvaliteten er opgivet som “op til 320 kbit/s”, men generelt får man en jævn og rigtig god lydkvalitet, der subjektivt opfattes som lidt bedre end Spotify. Konklusion Deezer er et spændende og velfungerende alternativ til de dominerende Spotify og WiMP. Takket være den store geografiske spredning er der også et godt udvalg af musik uden for mainstream her i Norden. En sjov tjeneste, hvis man vil finde ny og interessant musik, som man ikke vidste, at man kunne lide.
Vi tester mere end 450 produkter om året. Læs denne test, og få fuld adgang til Lyd & Billede.
Allerede abonnent? Log ind.
Prøveabonnement
0,-
Fri adgang til lydogbillede.dk
Bronzeabonnement
369,-pr/halvår
1/2 år (6 numre) Digitaludgaven Fri adgang til lydogbillede.dk
Sølvabonnement
660,-pr/år
1 år (11 numre) Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Guldabonnement
1.049,-pr/år
1 år (11 numre) Ny digital film hver måned Velkomstgave Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven
Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: 39 kr om måneden.

Med et abonnement på Lyd & Billede får du:

Fri adgang til lydogbillede.dk Digitaludgaven (iPad/Android) hver måned Betydelig rabat Vælg selv længden af dit abonnement - og med eller uden film Stor velkomstgave
Bedste pris på Deezer
Pricerunner.dk er en kommerciel partner til lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  • Enheder: Computer, iOS, Android, WP
  • Kvalitet: 320 kbit/s
  • Udvalg: 38 mio. sange
Pris: 99,-

Har du noget at tilføje?

Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Vær altid opdateret!

Fri adgang til Lyd & Billede digitalt i en måned

0,-